Skip To Content
Оборудване

Opel Astra Plug-in Hybrid

Дизайн

Поглед в перспектива
Няма шанс да объркате Opel Astra Plug-In Hybrid с някой друг автомобил. Всяка линия и повърхност ясно изразяват факта че това е бъдещето на шофирането. От оформлението на ярко изразения Vizor® който е основният елемент в предната част, до изопнатите, стегнати повърхности които осигуряват на новата Astra Plug-In Hybrid спортно оформената стойка, всеки уникален аспект и неочакван елемент от оборудването го правят отличаващ се от тълпата.   
Изключителен интериор
Изживейте света на следващото поколение интериорен дизайн и иновации. В интериора на Astra Plug-In Hybrid ще откриете новия, подобрен и дигитално изчистен Opel Pure Panel®1, който изобразява и предава информация за водача както никога досега. Отпуснете се в ергономичцните активни предни спортни седалки2 тапицирани в луксозна алкантара или кожа напа, с функции за вентилация и масаж. Обградете се с пространство, технологии и разтоварващ комфорт, благодарение на високотехнологичната свързаност. 

1Предлагат се две нива. Показано е опционално оборудване и налично на следващ етап.

2Сертифицирано от Дружеството за здрави гърбове (AGR). Сертификатът е знак за качество присъден от независим тестови комитет. 

Върховният стил

Сега е вашият шанс да спрете да следвате обичайното, защото да се отличаваш никога не било по-лесно. Извисете личния си стил до следващото ниво с уникалните визуални изразни средства на Astra Hybrid, като обточения бял или черен покрив1.


1 Предлага се за определени модели.

 
Състезавайте се с най-добрите
Стига ли ви да следвате останалите? Чувствате се неудобно от еднаквостта? Отбележете своята индивидуалност с допълнителната визуална динамика на специалните лети джанти на новата Astra Plug-In Hybrid. Предлагани в спортна гама от дръзки и изчистени стилови варианти, тези колела правят новата Astra Hybrid да изглежда толкова вълнуваща, колкото е и за шофиране. 
Брилянтен от всеки ъгъл 
Чистотата на един дизайн включва и чистото му изпълнение, поради което всичко до най-фините детайли на Opel Astra Plug-In Hybrid е ефективно и перфектно балансирано. Изострените и по германски прецизни пропорции следват принципа на компаса, при който дори високо монтираните енергоспестяващи задни LED светлини перфектно хармонират с визуалната ос. 
Срещнете се с бъдещето 
Вие сте лице в лице с най-дръзкия по своя характер хечбек наоколо. Там където при останалите автомобили се разполага традиционната решетка, Opel Astra Plug-In Hybrid предлага своя ярко изразен Vizor®. Този впечатляващ елемент е чиста интерпретация на германската максима за формата която следва функцията. По елегантен начин той интергира устройствата, сензорите и функциите в общ плавно обточен детайл. 

Безопасност и асистенция на водача

Предни светлини IntelliLux® pixel lights
Opel Astra Plug-In Hybrid е оборудван с най-новите предни светлини IntelliLux® Pixel Lights. Тази система е огромна стъпка напред в светлинните технологии, дори на фона на високотехнологичните предишни поколения IntelliLux. Тя драстично подобрява видимостта с помощта на 168 индивидуално адаптивни LED сегмента, които осигуряват незаслепяващи дълги светлини, които автоматично се настройват за да предотвратят заслепяването на насрещно движещите се водачи.    
Intelli-HUD 
Head-Up дисплеят на Opel Astra Plug-In Hybrid’s Intelli-HUD създава футуристично усещане, като изобразява важна информация директно на предното стъкло по комфортен за водача начин, в полето му на видимост напред. Най-новото поколение на тази технология на Opel разширява зоната на изображението, увеличава резолюцията и позволява настройка с различни страници свързани с инструменталния панел, включително изскачащи съобщения, входящи повиквания и медийна информация.   
Система Intelli-Drive 1.0 
Тази система комбинира възможностите на три от най-високотехнологичните системи на Astra Plug-In Hybrid за да ви осигури изключителни възможности за контрол на вашето пътуване. Системата Intelli-Drive 1.0 интегрира асистента за  позициониране в лентата (LPA) който внимателно коригира с кормилното управление, за да ви помогне да останете стабилни между линиите. Към това се добавя асистентът за смяна на лентите, който ви информира в случай че друг автомобил бързо наближава в задната част или се намира в спяпата зона на водача, както и асистентът за напречен трафик отзад, предупреждаващ ако нещо наближава когато се движите на заден ход. Последният разпознава включително велосипедисти и пешеходци, на разстояние от 40 метра. 
Система Intelli-Vision
Системата Intelli-Vision се активира автоматично когато включите задна предавка на вашата Astra Plug-In Hybrid (или по ваше желание) и използва четири камери разположени в различни части на автомобила. Изображенията с висока резолюция в реално време са най-добрия начин за проверка на пространството около автомобила. Можете да превключите към отделни камери за да получите ясен образ на наближаващия напречен трафик и да направете паркирането дори и в най-неудобните места лесно.   
Система  Intelli-Drive 2.0
Системата Intelli-Drive 2.0 е най-аванградната и интуитивна група от технологични решения на Opel, в която те работят заедно за да превърнат новата Astra Plug-In Hybrid в автомобил осигуряващ най-безопасното и комфортно изживяване което сме предлагали. Тази система включва множество подсистеми като адаптация на скоростта спрямо завоя (CSA), която изчислява и адаптира ускорението на Astra Plug-In Hybrid при движение в завои с цел максимален комфорт и контрол. Друга такава е Авангардната интелигентна адаптация на скоростта (A-ISA) която следи пътните знаци и предлага намаляване или увеличаване на скоростта по съответен начин и дори компенсира параметрите при указанията в зависимост от метеорологичните условия. Intelli-Drive 2.0 притежава възможност за полуавтоматична смяна на лентата (SALC) която разпознава когато сменяте лентите и ви предлага да свърши тази работа вместо вас.   
Безключово влизане и стартиране 
Новата система за безключово влизане и стартиране на Astra Plug-In Hybrid, съчетана с интелигентни капацитивни дръжки на вратите, ви осигурява възможност да не се бъркате за ключове когато започвате ново пътуване. Просто влизате в автомобила, натискате Start и потегляте.   

Премиум комфорт

Ергономични активни седалки 
Ергономичните активни седалки1 на Opel Astra Plug-In Hybrid носят знака за качество на AGR2 (Дружество за здрави гърбове). С множество възможности за настройка, включително регулируеми опори за глава и лумбална опора с електрическа настройка, тези седалки са не само невероятно комфортни, но осигуряват здравословна позиция за дългосрочно удобство на водача и пътниците.   

1 Опция за определени нива на оборудване.

2 Сертификатът е знак за качество присъждан от независим тестови комитет, включващ експерти от различни медицински области. 

Оборудване за отопление

Елиминирайте конденза и леда ефективно с помощта на Thermatec™ отопляемо предно стъкло1.Насладете се на отопляемите предни1 и дори на отопляемите външни задни седалки2, плюс волана с подгряване3 за топло комфортно усещане в студените утрини.

 

1,2,3 Опция.

 
Панорамен покрив 

Панорамният покрив1 изпълва просторния интериор на Opel Plug-In Astra със светлина, и може да бъде частично или напълно отворен по цялото си протежение за да осигури на пътниците невероятно изживяване от пътуването, с усещане за въздух и светлина. 


1 Опция.

 
Система  intelli-air
Intelli-Air е високоефективен въздушен филтър, който осигурява постоянна информация за качеството на въздуха. Той позволява запазването на въздуха в интериора свеж и чист.  

Свързаност

Система multimedia
Невероятен ритъм или релаксация в най-чиста форма на пътя. Новият напълно дигитален Pure Panel® разполага с 10-инчов инструментален панел и 10-инчов централен сензорен екран, който безжично интегрира вашия смартфон чрез Apple CarPlay™1 и Android Auto™1,2. Новият и интуитивен потребителски интерфейс, с работа подобна на тази на смартфон, може да бъде напълно персонализиран с индивидуално управление на профила, включително разпознаване на водача. Допълнително спокойствие се осигурява от услугите за спешни случаи и повиквания при аварии на OpelConnect, както и автоматичните актуализации по въздух (over-the-air). Системата Multimedia включва функции като AM/FM/DAB+ радио, Bluetooth® аудио стрийминг3 и два USB-C порта за невероятна музика, където и да отидете. 

1 Apple CarPlay™ е регистрирана търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни, а Android Auto™  е регистрирана търговска марка на Google Inc.

2 Съвместимостта и определени функции може да се различават в зависимост от типа устройство и версията на операционната система. За да проверите съвместимостта на вашето устройство, отидете на www.apple.com или www.android.com или се свържете с вашия местен дилър на Opel.

3 Bluetooth® е регистрирана търговска марка на Bluetooth SIG inc.

Навигация
Модерната навигационна система на Opel се предлага в съчетание с информация за онлайн трафик, за паркиране, с търсене на интересни места POI и актуализации за времето1 с насочване по маршрута, показвани на разширения Head-Up дисплей (E-HUD)2, на арматурното табло или на централния сензорен екран, в зависимост от комбинацията която  предпочитате. Интелигентната система дори ще следва вашите гласови команди с израза за активиране „Хей, Opel!“. Шофирайте интелигентно със свързаните навигационни услуги, включително актуализации на картата по въздуха и дайте на пътуването си допълнителен тласък с HiFi системата с 8 високоговорителя2. За допълнително удобство изпратете дестинацията си до колата с помощта на вашия смартфон и приложението myOpel или получете напътствия за "последната миля", за да завършите маршрута си от където и да паркирате. 

1 Connected Navigation Pack Plus включен за 3 години, наличността и обхватът на услугите за свързаност се отличават в различните държави и от превозно средство до превозно средство. Използването на Connected Navigation Pack Plus изисква активиране чрез OpelConnect Store или приложението myOpel.

2 Опционално съдържание. 

Безжично зареждане 

Интериорът на Opel Astra Plug-In Hybrid е получил дигитална "детоксикация" от всичко объркващо и включва иновативни функции, които да ви помогнат да поддържате чиста среда и спокойствие без бъркотия от кабели. Зареждайте вашите съвместими устройства с помощта на вграденото безжично зарядно устройство1. Вграденото засичане на бързо движение предпазва от повреда от претоварване на батерията на вашето устройство при зареждане в случай че шофирате по неравни терени.

1 Наличността зависи от предлагането. Само за устройства с PMA или QI. За да проверите съвместимостта на вашето устройство, свържете се дилър на Opel.

 
Услуги OpelConnect

Интелигентните технологии и съответните услуги1 които предлагат свързаност и иновации, са създадени с цел осигуряване на вашата безопасност и гарантиране на вълнуващо и ефективно пътуване.

  • Спокойствие на духа: обаждане в аварийни ситуации и повреда2 както и състояние на автомобила ви дават информация за пробега, нивото на горивото, предупреждения за предстоящо обслужване, за да ви осигурят добро усещане по всяко време.
  • Удобство: Услуги e-Remote Control3 за проверка на нивото на батерията, управление на заряда и настройки на климатичната система чрез приложението myOpel.
  • Интелигентно шофиране: спокойно пътуване, благодарение на Connected Navigation Pack Plus4 и услуги за управление на пътуването и шофирането.
 

1 Наличността и обхвата на услугите се отличават от държава до държава и от автомобил до автомобил. Услугите може да изискват такса за абонамент и са обект на мобилното покритие и наличността. 

2 Използването на Обаждане при аварийна ситуация и повреда изискват подписването на Правила и условия с попълване на декларация за съгласие за локализиране на автомобила, при поръчването му и зависят от мрежовото покритие и наличността. Услугата при повреда (Opel Mobilservice) е безплатна за първата година след регистрацията, а след това се заплаща. Информация за Opel Connect на www.opel.de/connect и за Opel Mobile Service на www.opel.de/mobilservice. Прилагат се съответните общи правила и условия. 

3 Само за Astra Hybrid

4 Услугите Connected Navigation Pack Plus са включени за 3 години и следователно са обект на допълнителни абонаментни такси. Наличността и обхватът на услугите варират от държава до държава и от автомобил до автомобил. Услугите може да изискват абонамент или такса и зависят от мрежовото покритие и наличността.

Opel+ аксесоари

Посреща вашите индивидуални нужди

Изразете себе си с оригиналните аксесоари Opel+ и постигнете максималното от своята нова Astra Plug-in Hybrid. Създадени и тествани за вашия Opel.

 

 

Снимките могат да се отличават от продуктите в продажба. 

Какво следва?