Предишен
Следващ
Предишен
Следващ

Файлове за изтегляне

Bluetooth® съвместимост

Искате да използвате безопасно и удобно вашето мобилно устройство в автомобила си? Тук ще откиете инфромация как да провеждате хендс-фрии обаждания, как да стриймвате музика и много повече.

Съвместими мобилни телефони

OPEL MOKKA.

Германският компактен SUV.

Плавните линии и внушителната стойка създават ново усещане при пътуване. Opel Mokka е авангарден, високотехнологичен и е у дома си навсякъде.

 

Искате да напуснете рамките на обикновеното? Mokka е готова за вас и ви очаква.

• Динамичен външен и вътрешен дизайн

• Гъвкаво вътрешно пространство

• Комфортен и комуникационно свързан

• Безопасен, сигурен и подпомагащ водача

• Убедителна ходова част, икономични двигатели


Enlarge

Идете където пожелаете…с чар

Със своята авангардна стилистика с изострени форми и внушителна стойка, Opel Mokka обещава една освежаваща промяна. Разпознаваем от пръв поглед, този автомобил не се нуждае от излишна показност за да се открои от останалите.


Enlarge

Готов да ви угоди

Разточителното място за багаж осигурено върху компактни и удобни за паркиране размери съчетани с гъвкава функционалност превръщат Opel Mokka в подходящ за разнообразен начин на живот автомобил. Нуждаете се от повече място? Просто сгънете седалките. Повече място за съхранение на предмети? Ще ги откриете навсякъде в автомобила.


Enlarge

Качество във всеки детайл

Истинското удоволствие е рядка възможност – но с новото поколение инфоразвлекателни и навигационни системи предлагани за Opel Mokka перфектността е въпрос на избор. Ще се насладите на страхотен звук, високо ниво на свързаност и впечатляващо качество съчетани с интуитивно управление. А за тези които търсят най-изисканото, налице за Mokka е и специалната аудио система Bose®.


Enlarge

Защитен до максимум

Авангардни системи за подпомагане на водача, доказани технологични решения за пасивна безопасност и интелигентни технологии се съчетават за да осигурят сигурното поведение на Opel Mokka на пътя където и да отивате. Резултатът е максималния брой от пет звезди в тестовете на NCAP с изумителните 100% в категорията за системи за подпомагане на водача.


Enlarge

Увереност и контрол

Прецизно и сигурно поведение на пътя, отлична управляемост и икономично задвижване са характерните качества на Opel Mokka. Технологичните иновации с доказано високо ниво на експертност се съчетават отлично за комфорт, спокойствие и доверие в автомобила на пътя.