Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ОТКРИЙТЕ ПОДХОДЯЩИЯ

Наличен в три различни размера, всеки вариант на Vivaro предлага перфектен баланс между относително компатни външни размери и просторен и тъвкав интериор. 

Малката версия1 в частност е с дължина от едва 4.6 м, перфектно управляем в тесни градски улици и зони, където пространството е ограничено. Този вариант може да натовари два европалета, а средния и дългият могат да поместят и три.  

 

1Малката версия на Vivaro е налична само като Vivaro ван и Combi.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ВПЕЧАТЛЯВАЩА ФУНКЦИОНАЛНОСТ 

Предлаган в четири вида каросерии , Vivaro ably обслужва широка гама от нужди в зависимост от индивидуалните изсквания на вашия бизнес.

Фургонът1 е за тези които се нуждаят от по-голяма товароносимост редовно, с до три седалки отпред, докато фургонът с двойна кабина2 осигурява пространство да 6 пътници с цяла задна седалка. Версията платформа-кабина3 е добра основа за широка гама от трансформации, докато  Vivaro Combi1 предлага до 9 седалки за вашия спортен клуб, екипи или малък отбор. 

 

1Предлага се в 3 размера: малък, среден и голям.

2Предлага се в 2 размера: среден и голям.

3Наличен само в среден размер.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ТОЧНО НУЖНИЯТ РАЗМЕР

Електрическите плъзгащи се врати осигуряват широк и комфортен достъп до задната част за пътниците и товара, а общата височина от под 1.9 м1 на Vivaro осигурява безопасен достъп до подземни паркинги.

 

1 Дължина от под 1.9 м не е приложима за Vivaro с дълго междуосие, или вариантите с максимален полезен товар от 1400 кг. 
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО