Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ОТ ТОЧКА А ДО ТОЧКА Б БЕЗ СТРЕС. 

Открийте най-бързия начин за придвижване до вашата дестинация с помощта на 7-инчовия сензорен екран на системата Multimedia Navi1.  Имате достъп до вашата музика и съдържание на смартфона с Android Auto™1,2 или Apple CarPlay™1,2

 

1Опция.

2Съвместимостта и определени функционалности може да се отличават в зависимост от типа на устройството и и версията на операционната система. Apple CarPlay™ е запазена марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави. Android Auto е запазена марка на Google Inc.

Apple CarPlay™ и Android Auto™ може да не са налични във всички държави и да зависят от вашата операционна система. Моля, посетете  www.apple.com или www.android.com 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ВИНАГИ НА ПОСТ ЗА ВАС. 

Останете свързани на пътя с интелигентните технологии и системи за безопасност. 

Полезни системи като обаждане при инцидент или авария с достъп до пътна помощ и навигация в реално време ще са налични в хода на 2019 г.1.

 

1Обаждания при инцидент и авария се предлагат от май 2019 г.,  допълнителни услуги Opel Connect се очакват от октомври 2019 г. Услугите може да изискват абонамент/такси и са обект на покритие на мобилната мрежа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО