Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ИНТЕЛИГЕНТНА КОМПАНОВКА. 

Иновативната седалка за двама пътници FlexCargo® разширява гъвкавостта на  Vivaro, създавайки изключителен товарен обем от до 6.6 м3(1) и максимална дължина за товара от  до 4 м.

Възползвайте се от предимствата на максималната проходна товарна дължина от 2.86 м във версията с дълга база на Vivaro, или използвайте отвора с капак на преградната стена на FlexCargo®2 за обекти с дължина от до 4 м.

 

1Изберете Vivaro фургон голям размер с FlexCargo® за максимален товарен обем от до 6.6 м3.

2Опция.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

МАКСИМАЛНА ПРОДУКТИВНОСТ. 

Съкратете броя на пътуванията като всеки път пренасяте повече, благодарение на щедрото товарно пространство  от 1400 кг на Vivaro1.

 

1Опция. Стандартният полезен товар е 1000 кг.

 

ОСВОБОДЕТЕ РЪЦЕТЕ СИ.  

С две електрозадвижвани плъзгащи се врати1 и базиран на сензор достъп без ръце1, отварянето на вашето Vivaro със заети ръце и достъпът до голямото товарно пространство никога не било по-лесно. 

 

1Опция.

РАЗМЕРЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАБЛУЖДАВАЩ. 

Уникален сред конкуренцията, Vivaro в малък размер има дължина от едва 4.6 м – перфектен за водачите които трябва да се движат често по градски улици и зони с ограничен достъп. 

Въпреки намалените си размери, най-малкият вариант се предлага с до 9 места (като Vivaro Combi) и голям полезен товар от до 1400 кг1. Средният размер е с длъжина от 4.95 м, можете да изберете и големия с още повече пространство при дължина от 5.3 м. 

 

1Опция – стандартен полезен товар от 1000 кг.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО