Преглед

OPEL ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ, КОНВЕРСИИ И ОЩЕ

Логистика, транспорт, дистрибуция? Нашата гама лекотоварни автомобили на Opel включвяа всичко от фургони, двойни кабини, шаси-кабини, фабрични конверсии до специални автомобили от доверени доставчици. Накратко, ние разполагаме с автомобил на Opel който перфектно отговаря на вашите нужди и с експертен опит в лекотоварните автомобили и аксесоари за да сме сигурни че той ще върши това което е нужно. Да доставя. ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

#ГЕРОИТЕ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО. OPEL ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ.

Вижте тази битка за перфектния шут. F2 Freestylers показват своите фантастични възможности. С подкрепата на лекотоварните автомобили на Opel, те предизвикват Хумелс, Аубамейанг, Шмелцер, Мейгъл и Пишчек с перфектен дрибъл.
Конверсии
Открийте отлични по своите качества автомобили и решения за автомобилния парк и бизнеса ви, с широка гама от заводски и други конверсии. 
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Финансова информация
Независимо дали искате да вземете на лизинг вашият ван - или да управлявате цял автомобилен парк - ще откриете специални решения от Opel.
 
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Услуги
Сдобийте се с информация за гаранционните услуги, помощта и обслужването, както и с наръчници за лекотоварните автомобили на Opel.
 
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Аксесоари
Открийте оригинални части на Opel, колела, гуми и сезонни продукти.
 
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

Movano

MOVANO

Opel Movano е звездата в света на вановете. Впечатляващият избор на варианти, с различна товароносимост и височина го поставят пред другите.

Vivaro

VIVARO

Новото поколение Vivaro със своята дръзка нова визия, комфортна, но и практична кабина, допълнително товарно пространство и изключително нисък разход на гориво. Предлага се като фургон с единична и двойна кабина.

Combo Cargo

COMBO CARGO.

До един тон товароносимост, 5.4 м3 товарен обем, две дължини, две височини правят Opel Combo водещ за класа бизнес партньор.