SKIP TO CONTENT
Oсобености

БЕЗГРАНИЧНИ ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ.

ДИЗАЙН.

ЕКСТЕРИОР
Movano  е създаден да впечатлява с функционален дизайн, изразяващ вашите професионални нужди. Дръзката предна част с LED дневни светлини стандартно осигурява характерен облик.  
ИНТЕРИОР
Кабината на Opel Movano е оптимизирана за професионалисти. Ергономичният кокпит на шофьора предлага изненадващо количество системи и място за предмети.  
Movano вдига летвата когато става дума за дизайн на интериора, предлагайки практична, добре оборудвана среда с удобни места за тефтери, различни приспособления, оборудване и инструменти. Наследете се на, подобния на този на автомобил, комфорт на салона с лесен достъп, бързо настройващи се седалки и волан. 

ЕФЕКТИВНОСТ.

 ДВИГАТЕЛИ И ТРАНСМИСИИ
Повече мощност, по-висок въртящ момент и по-нисък разход на гориво – изберете измежду авангардните BiTurbo дизелови двигатели с до 180 к.с. и  400 Нм въртящ момент, нисък разход на гориво и емисии.   

Двигателите на Movano се отличават с универсални качества за транспорт. Техните BiTurbo технологии комбинират висок въртящ момент още при ниски оборотни режими с голяма мощност и тяга при високи. Това осигурява изключителна способност за реакция, плавно и стабилно ускоряване и повишена ефективност. 

 

Start/Stop системата намалява емисиите и разхода на гориво до нула при спиране. Налична като предложение е и автоматична трансмисия Easytronic®.

 

Разход на гориво в л/100 км: градски, извънградски, комбинирани; CO2 емисии в г/км: комбинирани XX. Съгласно регламент R (EC) No. 715/2007 (в съответно приложимата версия).

ОПЕРАТИВНИ РАЗХОДИ 
Проектиран за дългогодишна надеждна работа с минимално сервизно обслужване, Movano изисква ниски общи разходи за поддръжка, благодарение на комбинацията от спестяващи пари функции.  

Ниските емисии намаляват Вашите данъци и увреждането на околната среда. Източник на комфорт е и нашата Стандартна гаранция на Opel, включваща:

 

 • XX месеца или XX километра покритие
 • 6-годишна гаранция срещу пробив от ръжда
 • Opel Roadside Assistance (пътна помощ) за първите XX месеца в повече от 40 страни.

 

За вашия Movano ще се грижи обхващаща цяла Европа мрежа от над 3000 специализирани сервизни точки. Ако е необходимо, Вашият Movano може да бъде снабден с оригинални резервни части на Opel, за да се гарантира оптималното му функциониране.

ГЪВКАВОСТ.

КОНФИГУРАЦИИ НА СЕДАЛКИТЕ 
Превозете целия си екип от точка А до точка Б – в интериора на Opel Movano има място за до седем човека, включително водача и работното оборудване.  
Специалността на Opel Movano фургон с двойна кабина е ефективният транспорт за работни екипи и тяхното оборудване. С две седалки до водача – или една в случай на опционално поръчана единична седалка – и задна седалка, която може да осигури място за четири човека един до друг. Предпазните колани и опори за глава, разбира се, са стандартни. 
ОФИСНА МАСИЧКА С НАСТРОЙКИ 
Превърнете Movano в мобилен офис със сгъващото се централно място, което служи за офисна масичка с настройки. Тя включва и въртяща се основа за лаптопа на водача.  
ГОРНО РАЗПОЛОЖЕНИ МЕСТА ЗА ПРЕДМЕТИ 
Задръжте всичко на едно място по време на пътуване. Просто съхранявайте важни предмети в горното затворено помещение.   
ВГРАДЕНА МАСИЧКА
Голямата плъзгаща се жабка, с до 10,5 литра обем и изчистена плоска повърхност правят възможно съхраняването на предмети в директен достъп.  
ПРИБИРАЩА СЕ ТАБЛА
Използвайте кабината на водача в ролята и на малък офис – със сгъваема табла и опора за чаши, която може да бъде инсталирана пред мястото за пътника.  
МЕСТА ЗА ПРЕДМЕТИ В ОБЛИЦОВКИТЕ НА ВРАТИТЕ
Съхранете всички неща от които се нуждаете в щедро оразмерените джобове във вратите. Там може да се побере и 1,5 литрова бутилка.  

СВЪРЗАНОСТ.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro: тази система с радио, инфоразвлечение, навигация и 7-инчов капацитивен цветен сензорен екран предлага отлично съотношение  качества/цена.  

В оборудването е включено:

 

 • 7-инчов цветен сензорен екран
 • Android Auto™1 и Apple Car Play™2 за hands-free съобщения
 • Гласов контрол за свързани смартфони
 • Контролни бутони за радиото, на волана
 • Bluetooth® за hands-free телефонна комуникация и аудио стрийминг
 • USB и aux-in
 • Дигитално радио DAB+3
 • Динамична навигация с картово покритие за Западна и Източна Европа

 

1Android е запазена марка на Google Inc. Android Auto™ може да не е наличен във всички държави и може да зависи от вашата операционна система. Моля, посетете www.android.com

2Apple CarPlay е запазена марка на Apple Inc.

3Опция.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ 

Просто поставете вашия смартфон1 в отделението за телефон с интегрирано индуктивно зарядно устройство за да заредите батерията безжично.

 

1Работи с Qi съвместими устройства.

 
RADIO 15 USB
Тунер с интегриран дисплей, който показва също времето и предлага универсална свързаност чрез USB и Bluetooth®. Максимална мощност 2 x 15 W. Опционално се предлага радио DAB+. 

БЕЗОПАСНОСТ.

ПОГЛЕД ЗАД АВТОМОБИЛА
Когато се движите напред, специална камера ви осигурява непрекъснат отличен обзор към пространството зад автомобилаn - дори и да шофиране фургон без стъкла.  
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ОБЕКТ В СЛЯПАТА ЗОНА
Предупреждението за обект в сляпата зона установява наличие на автомобили движещи се зад вашия и ви предупреждава в момента в който те навлязат в сляпата зона.  
АСИСТЕНТ ЗА СТРАНИЧНИЯ ВЯТЪР 
Страничният асистент автоматично установява въздействията на страничния  вятър и противодейства, осигурявайки допълнителна стабилност.  
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НАПУСКАНЕ НА ЛЕНТАТА

Системата за предупреждение при непреднамерено напускане на лентата предупреждава водача с визуален и акустичен сигнал за промяната на траекторията. 

 

1Наличен само с Авангарден асистент за безопасност (Advanced Safety Assist).

 
СИСТЕМА PARK PILOT
Системата park pilot ви осигурява акустична и визуална асистенция за да ви помогне да предотвратите повреди при маневриране и паркиране.  
СИГУРНОСТ
Системата за сигурност с аларма против кражба използва сензори за движение за да защити целия автомобил срещу посегателства. Допълнително се предлагат заключващи устройства.  
КАМЕРА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ 

Камерата за обратно виждане при паркиране показва ясни изображения на зоната зад автомобила на 7-инчовия екран на навигационната система1 за да ви осигури прецизно паркиране. 

 

1В случай че автомобилът е оборудван със стандартно Radio 15 USB, изображенията от камерата се показват на 3.5-инчов  LCD екран, интегриран в огледалато за обратно виждане. 

 

ОБЕЗОПАСЯВАНЕ НА ТОВАРА.

БЕЗОПАСНОСТ НА ТОВАРА
Обезопасете товара бързо и сигурно с решения за подсигуряване, които могат да бъдат поръчани директно от завода.  
Триизмерната, изключително гъвкава и адаптивна мрежа за товари се предлага в различни размери и композиции. Допълнително можете да обезопасите товара с телескопични блокиращи пръти, които се инсталират хоризонтално или вертикално върху фиксиращи релси. 
ЗАЩИТА НА ТОВАРА 
Транспортирайте своя товар без да повреждате интериора с помощта на дървени панели и защита на товарното отделение.  
Дървените панели с гумена облицовка защитават пода, а дървени панели на половин или цяла височина имат грижа за защитата на стените. Специално конструирани да не пречат на фиксиращите халки. 
ЗАЩИТА НА ПРОЗОРЦИТЕ
Солидна стоманена мрежа защитава прозореца без да нарушава видимостта. Отговаря на ISO стандартите.  
LED СВЕТЛИНА ЗА ТОВАРА 
Осигурете си ясен обзор на товарното отделение, благодарение на ярките  LED светлини.  

КОМФОРТ.

КОМФОРТНА СЕДАЛКА ЗА ВОДАЧА
Предлагана като опция, дълбоко контурирана комфортна седалка за шофьора с настройка на лумбалната опора и опора за лакти с регулиране по височина.  Налична също и за пътника.  
СЕДАЛКА ЗА ВОДАЧА С ОКАЧВАНЕ
Опционално наличната седалка с окачване с регулируема чувствителност е идеална за тежки терени или изминаване на дълги дистанции.  
ЕЛЕКТРОННА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА 
Останете на хладно - елертронната климатична система автоматично настройва правилната температура за поддържа климата в интериора.  
БОРДОВИ КОМПЮТЪР 
3.5-инчовата TFT зона в инструменталния панел показва ясно важна информация като оставащия пробег, както и предупреждения на системите за асистенция на водача.  
ДОПЪЛНИТЕЛНО ОТОПЛЕНИЕ 
Насладете се на комфорт на климата и чисти прозорци още със стартирането. Предлаган и с програмируем таймър, температура на кабината и следене на цикъла на отопление.  

АКСЕСОАРИ OPEL+.

В съотвествие с всякакви ваши нужди.  

С оригиналните аксесоари на Opel изразете себе си и направете максималното за автомобила си. Създадени и тествани за Вашия Opel.

 

Изображенията може да се различават от продаваните продукти.

Премиум тапицерия на седалката 
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ
Всесезонни подови облицовки
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ
Защитна мрежа за страничните прозорци
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ
Вложка за държач за чаши.
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ
Фланцов теглич със сферична глава
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ
Рамка за превоз на товари на покрива 
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ

СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ.