Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ОСУГУРЯВА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ НА БОРДА. 

Превозете целия си екип от точка А до точка Б – в интериора на Opel Movano има място за до седем човека, включително водача и работното оборудване. 
Специалността на Opel Movano фургон с двойна кабина е ефективният транспорт за работни екипи и тяхното оборудване. С две седалки до водача – или една в случай на опционално поръчана единична седалка – и задна седалка, която може да осигури място за четири човека един до друг. Предпазните колани и опори за глава, разбира се, са стандартни. 
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

БЛИЗО ДО ВАС, КОГАТО СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ НЕГО. 

Превърнете Movano в мобилен офис със сгъващото се централно място, което служи за офисна масичка с настройки. Тя включва и въртяща се основа за лаптопа на водача. 

ОТДЕЛЕНИЕ В АРМАТУРНОТО ТАБЛО. 

Задръжте всичко на едно място по време на пътуване. Просто съхранявайте важни предмети в горното затворено помещение.  

ПРОСТРАНСТВО ЗА ВСИЧКО. 

Голямата плъзгаща се жабка, с до 10,5 литра обем и изчистена плоска повърхност правят възможно съхраняването на предмети в директен достъп. 

ВАШЕТО МОБИЛНО БЮРО. 

Използвайте кабината на водача в ролята и на малък офис – със сгъваема табла и опора за чаши, която може да бъде инсталирана пред мястото за пътника. 

НИКОЙ ПРЕДМЕТ НЕ ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ. 

Съхранете всички неща от които се нуждаете в щедро оразмерените джобове във вратите. Там може да се побере и 1,5 литрова бутилка.