Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ПО-МАЛКО НЕВИДИМИ ЗОНИ, ПОВЕЧЕ БЕЗОПАСНОСТ. 

Предупреждението за обект в сляпата зона установява наличие на автомобили движещи се зад вашия и ви предупреждава в момента в който те навлязат в сляпата зона.

ПО-МАЛКО ПРИТЕСНЕНИЯ ЗА ПОРИВИТЕ. 

Страничният асистент автоматично установява въздействията на страничния  вятър и противодейства, осигурявайки допълнителна стабилност.

ЗАПАЗЕТЕ ПРАВИЛНАТА ТРАЕКТОРИЯ. 

Системата за предупреждение при непреднамерено напускане на лентата предупреждава водача с визуален и акустичен сигнал за промяната на траекторията. 

 

1Наличен само с Авангарден асистент за безопасност (Advanced Safety Assist).

ПАРКИРАНЕТО Е ПО-ЛЕСНО. 

Системата park pilot ви осигурява акустична и визуална асистенция за да ви помогне да предотвратите повреди при маневриране и паркиране.

ПРЕДПАЗВАНЕ СРЕЩУ ЗЛОНАМЕРЕНИ ДЕЙСТВИЯ.  

Системата за сигурност с аларма против кражба използва сензори за движение за да защити целия автомобил срещу посегателства. Допълнително се предлагат заключващи устройства. 

ДИГИТАЛЕН ПОГЛЕД НАЗАД. 

Когато се движите напред, специална камера ви осигурява непрекъснат отличен обзор към пространството зад автомобилаn - дори и да шофиране фургон без стъкла. 

 

ОТЛИЧЕН ИЗГЛЕД НАЗАД. 

Камерата за обратно виждане при паркиране показва ясни изображения на зоната зад автомобила на 7-инчовия екран на навигационната система1 за да ви осигури прецизно паркиране. 

 

1В случай че автомобилът е оборудван със стандартно Radio 15 USB, изображенията от камерата се показват на 3.5-инчов  LCD екран, интегриран в огледалато за обратно виждане. 

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО