Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


МЯСТО ЗА ТРИМА ОТПРЕД.

Място за трима с помощта на двойна пътническа седалка1. Изправена, напълно сгъната за удължаване на товарното пространство, или трансформираща се в масичка и превръщаща Combo Cargo в мобилен офис. 

 

1Опция

БЕЗ ЗАГУБА НА ПРОСТРАНСТВО.

Когато шофирате сам и единствено товарът ви прави компания, предната седалка може лесно да се сгъне в пода и да създаде още по-гъвкаво товарно пространство.

ПОДСИГУРЕТЕ ТОВАРА СИ.

Разделителната стена1 предотвратява възможността за проникване на предмети от товарното отделение в кабината – под формата на солидна стена или стъклопакет и решетка.

 

1Опция

 

УДОБСТВО В ТЕСНИ ПРОСТРАНСТВА.

Една или две плъзгащи се врати1 осигуряват лесен достъп до задната част на Combo, и елиминират възможността от драскотини при паркиране в тесни места. 

 

1Две врати като опция 

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯТА ЗАДНА ВРАТА.

Конфигурирайте задната част на своя Combo с цяла задна1 или асиметрични, отварящи се настрани врати за подобрена видимост. Всяка възможност съобразно вашите индивидуални нужди.

 

1Опция

УВЕЛИЧЕТЕ РАЗМЕРА НА СВОЯ COMBO.

Combo Cargo се предлага в две дължини – 4.4м за стандартната версия и 4.75м за Combo Cargo XL с допълнително товарно пространство. Изберете ван с двойна кабина за превоз на до пет човека, включително водача.