Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ИНТЕЛИГЕНТНИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ.

Автоматичното аварийно спиране1 с разпознаване на пешеходци предупреждава за потенциален сблъсък с друг автомобил или пешеходец2. Ако не се предприемат действия, автомобилът спира автоматично.

 

1Стандартно за Dynamic, опция за Selection и Enjoy.

2Работи автоматично над 5 км/ч и под 85 км/ч. От 0до 30 км/ч отрицателното ускорение за намаляване на скоростта на удара е 0.9 g. От 30 до 85 км/ч системата намалява скоростта максимум до ниво от 22 км/ч. След този праг, водачът трябва сам да предприеме спиране за допълнително снижаване на скоростта. Оперативната скорост на системата (AEBPD) зависи от установения обект (мобилен обект: от 5 до 85 км/ч; фиксиран обект: от 5 до 80 км/ч; пешеходец: от 5 до 60 км/ч). Системите за асистенция на Opel имат цел да подпомагат водача в рамките на определени ограничения. Водачът остава отговорен за шофирането.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ВИНАГИ НА ПРАВИЛНАТА ЛЕНТА.

Асистентът за запазване на лентата1 предупреждава водача със сигнал и леко коригира траекторията на Combo ако автомобилът непреднамерено започне да да я напуска.

 

1 Стандартно за Dynamic, опция за Selection и Enjoy.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

РЕСПЕКТ КЪМ СКОРОСТТА.

Системата за разпознаване на пътните знаци разчита знаците на пътя за да установи ограничения на скоростта и предлага на водача да адаптира своята скорост.

 

1 Стандартно за Dynamic, опция за Selection и Enjoy.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ЗАПАЗЕТЕ БЕЗОПАСНА ДИСТАНЦИЯ.

Автоматичният темпомат1 поддържа желаната скорост в диапазон 30-160 км/ч като спира и ускорява за да запази фиксирана дистанция до предния автомобил, осигурявайки безопасно и спокойно шофиране.

 

1 Стандратно за Dynamic и Enjoy, опция за Selection.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

БЕЗОПАСНОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО.

Четири въздушни възглавници, включително за водача, пътника и странични осигуряват високо ниво на безопасност на пътя, за вас и пътниците.

 

ОСТАНЕТЕ ВЪВ ФОРМА НА ВОЛАНА.

Предупреждението за умора на водача1 анализира начина на шофиране и по този начин установява признаци за сънливост у водача. Серия от сигнали го предупреждават да вземе мерки.

 

1 След 2 часа шофиране със скорости от над 65 км/ч, сигнал предупреждава водача. Същевременно с това системата анализира нивото на разсейване, като способността на водача да поддържа лентата за движение. При установяване на опасно шофиране, серия от усилващи се звукови сигнали предупреждават водача да вземе мерки. Нивото на разсейване се намалява след десетминутно безопасно шофиране. Калкулациите се прекратяват след като скоростта на автомобила спадне под 65 км/ч.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

СИСТЕМА FLANK GUARD.

Системата Flank Guard1 използва 12 сензора за да предупреди за обекти, които може да не са видими при завиваване с ниска скорост, чрез визуален и аудио сигнал на екрана на инфоразвлекателната система. 

 

1Опция