Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


КОГА ДА ПРЕЗАРЕДИТЕ?

Автомобилите оборудвани със система BlueInjection се нуждаят от регулярно зареждане с AdBlue® в рамките на препоръчваните сервизни интервали. Но не се притеснявайте, индикатор на арматурното табло ще ви информира когато нивото стане ниско.

 

Всеки резервоар за AdBlue® е оборудван със сензори които ще изпратят серия от съобщения когато нивото на течността намалее.

 

Ще има три интервала:

  • Когато оставащият пробег = 2,400 км (или по-нисък в зависимост от разхода на гориво) - предупредителна светлина ще се покаже на бордовия компютър.
  • Когато оставащият пробег е < 1,750 км - ще се появи предупреждение и ще се повтаря всеки път когато включите запалването.
  • Когато оставащият пробег = 900 км – предупредителна светлина ще свети докато заредите.
 
Внимание! Ако резервоарът за AdBlue® се изпразни, системата се нуждае е пълно зареждане преди автомобила да се рестартира.
 
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

КАК ДА ЗАРЕДИТЕ ADBLUE®?

Заредете сами, благодарение на широката гама от налични бутилки. Или просто идете до вашия местен дилър на Opel за да заредите.

 

  • Отворът за зареждане е разположен до отвора за зареждане с дизелово гориво (или в задната броня в случая на Antara).
  • Капачката е цветна и може да се отвори на ръка.
  • Презареждането може да бъде направено с всички съвместими бутулки и фунии предлагани на много бензиностанции и магазини. Или пък можете да използвате една от помпите за презареждане с AdBlue® на някои от бензиностанциите, които са специално проектирани за леки автомобили. Не използвайте помпи за AdBlue® за камиони/промишлени машини.
  • Заредете сами, благодарение на широката гама от налични бутилки. Или идете при местния дилър на Opel за да презаредите. 
  • Ако малки количества AdBlue® се излеят върху боята на автомобила, избършете ги и ако е необходимо измийте с вода.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО