Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


КОГА ДА ЗАРЕЖДАМЕ?

Автомобилите оборудвани със система BlueInjection се нуждаят от редовно запълване с AdBlue® между препоръчваните сервизни интервали. Но не се притеснявайте, индикатор на арматурното табло ще ви информира когато нивата станат ниски.

 

Всеки резервоар за AdBlue® е оборудван със сензори които ще изпратят серия от съобщения когато нивото на течността намалее. Моля, проверете ръковоството за експлоатация за подробности.

 

Внимание! Ако резервоарът за AdBlue® се изпразни, системата се нуждае от пълно зареждане за да може автомобилът да бъда рестартиран.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

КАК ДА ЗАРЕДИТЕ ADBLUE®?

Заредете сами, благодарение на множеството колонки с AdBlue® на бензиностанциите. Или изберете от широката гама от бутилки за зареждане.

 

  • Отворът за зареждане е разположен до отвора за зареждане с дизелово гориво за Vivaro и зад вратата на водача за Movano.
  • Капачката е цветна и може да се отвори на ръка. Презареждането може да бъде направено на колонките за товарни автомобили за AdBlue® налични на някои от бензиностанциите.
  • Заредете сами, благодарение на широката гама от съвместими бутилки и фунии на бензиностанциите. Или идете при местния дилър на Opel за да презаредите. 
  • Ако малки количества AdBlue® се излеят върху боята на автомобила, избършете ги и ако е необходимо измийте с вода.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО