Получете OnStar

УСЛОВИЯТА, ПРАВИЛАТА И ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ НА ONSTAR.

ИНТЕРЕСУВАТЕ ЛИ СЕ ОТ OPEL С ONSTAR?

  1. Конфигурирайте вашия Opel с OnStar. OnStar се предлага като опция за всеки нов модел на Opel и дори е стандартен за определени нива на оборудване.
  2. След като купите вашия Opel, партньорът ви от отдела за услуги ще поиска само няколко детайла, като например имейл адреса ви, за да оформи Вашата предварителна регистрация в OnStar.
  3. Когато завършите регистрацията си, влезте в колата и натиснете за първи път синия бутон за услуги, за да стартирате вашето изживяване с OnStar!

 

Най-хубавото от всичко е, че услугите OnStar са безплатни за първите 12 месеца1. След 12-месечния безплатен пробен период можете да решите дали да поръчате продължаване на услугите OnStar. За това ще се изисква заплащане. Безплатният пробен период започва с първата регистрация или с доставката от дилъра на Opel (което настъпи по-рано) независимо от активирането на клиента.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ВЕЧЕ ИМАТЕ OPEL С ONSTAR БУТОНИ?

Ако вече имате Opel с OnStar бутони, но все още не сте активирали OnStar, просто натиснете синия бутон, за да активирате вашите безплатни OnStar услуги за пробен период! Толкова е лесно: Един консултант на OnStar ще Ви помага при активирането на OnStar.

 

Ако сте доволни от безплатните пробни услуги на OnStar и желаете да продължите да се възползвате от тях, просто се абонирайте.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ПРОВЕРКА ЗА НАЛИЧНОСТ НА ONSTAR В ЕВРОПА.

НАЛИЧНОСТ НА ЕЗИЦИ.

С OnStar никога няма  да сте изгубени в превода. Услугите на OnStar са налице на избран от Вас език.1

 

Езикът на OnStar отговаря на езика на вашата инфо-развлекателна система. За да изберете език, отидете на екрана HOME на вашия инфо-развлекателен блок и изберете SETTINGS. След това изберете и желания език.2

 

OnStar е наличен на следните езици:

Български

Чешки

Датски

Холандски

Английски

Финландски

Френски

Немски

Гръцки

Унгарски

Италиански

Норвежки

Полски

Португалски

Румънски

Словашки

Словенски

Испански

Шведски

1За да отговорим възможно най-бързо на вашето обаждане, при  изключителни обстоятелства може отначало да бъдете свързани с англоговорящ консултант.

2Ако вашата инфо-развлекателна система е настроена на език, който не се поддържа от OnStar, обаждането Ви ще бъде прието от консултант, говорещ английски.

НАЛИЧНОСТ НА ONSTAR.

Тази карта предлага преглед на държавите, където са налице услугите на OnStar в добавка към пазара, на който сте купили Вашия автомобил Opel. Това е полезно по-специално ако планирате да пътувате из Европа. 1

Австрия 

Белгия 

България

Великобритания

Германия

Гибралтар

Гърция

Дания

Естония

Ирландия

Исландия

Испания2

Италия

Кипър

Латвия

Литва

Люксембург

Малта

Нидерландия

Норвегия

Полша

Португалия

Румъния

Словакия

Словения

Унгария

Финландия

Франция

Чешка република 

Швейцария

Швеция

1Услугите зависят от покритието на мобилната мрежа и наличността, а те зависят от местоположението, времето и метеорологичните условия.

2Без Андора