Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


"HANDS-FREE" РЕЗЕРВИРАНЕ НА ХОТЕЛ.

Променя в плановете? Прекалено сте уморени за да шофирате? Оставете нашите консултанти да се погрижат за резервирането на хотеб1 докато пътувате. Просто натиснете синия бутон service.

 

Кой не желае личен асистент? С OnStar, когато и да се нуждаете от хотелска стая в нов град, нашите консултанти ще са радостни да ви помогнат1:

 

  • Нашите консултанти могат да търсят, сравняват и запазват хотелска стая за вас (с помощта на booking.com).
  • Всичко от което се нуждаете е следното: Устно потвърдете предпочитаната стая и осигурете подробности от кредитната си карта.
  • OnStar консултантите могат дори да заредят адреса на хотела във вградената сателитна навигация.
  • Нуждаете се от промяна на резервацията? Няма проблем! Просто осигурете на консултанта номера на резервацията и вашия имейл адрес и консултантът ще се погрижи за останалото.

 

1OnStar консултантът може да запази хотелска стая използвайки booking.com. Ако използвате тази услуга, условията на вашата хотелска резервация и детайлите които осигурите на OnStar консултанта ще бъдат изпратени директно на booking.com. Те ще са обект на правилата и условията на booking.com, както и приложимите правила и условия на вашия хотел. Ще получите имейл за потвърждаване на резервацията от booking.com. В случай че не желаете booking.com да получава личната ви информация, не трябва да използвате тази услуга. Моля, имайте в предвид че OnStar ви помага за резервацията и не е отговорен за услугите осигурени от booking.com или от съответния хотел. Изискват се имейл адрес и валидна кредитна карта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ВИНАГИ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ПАРКИНГ.

Край на лутането в града за откриване на свободно паркомясто! С натискане на бутон, нашите консултанти ще се погрижат за това.1

 

Нашите OnStar консултанти ще са щастливи да открият място за паркиране за вас и ще информират за наличност в реално време, работното време и цените (чрез Parkopedia).

 

1Ако желаете, те могат да заредят локацията на паркинга във вашата сателтина навигация. 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

БЕЗ НЕПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ - АВТОМОБИЛНА ДИАГНОСТИКА.

Вие не сте в двигателя на автомобила си – но OnStar е!

Ако се появи предупредителна светлина на арматурното табло или нещо не изглежда добре, попитайте OnStar.

 

Със систематичната Автомобилна диагностика вие знаете че състоянието на автомобила ви е налично по всяко време, така че можете да реагирате навреме.1

 

  • Можете да бъдете информиран за състоянието на автомобила моментално, с диагностични предупреждения в реално време. Ако OnStar установи че нещо не е наред, например че някоя от гумите ви е спаднала, той автоматично ви информира за това – независимо дали сте в автомобила или не. Освен това, OnStar ви изпраща месечен имейл. Той съдържа важни актуални оперативни данни за вашия автомобил – от оставащия живот на автомобила, до налягането на гумите – по този начин имате достъп до полезна информация от първа ръка.
  • На арматурното табло свети предупредителна светлина? Просто натиснете бутона service за да говорите с консултант на OnStar. С помощта на функцията за диагностика при поискване On-Demand Diagnostics консултантът на OnStar може да определи, налице ли е повреда, каква е степента и, и дали ще трябва да отидете до сервиз.
  • Наистина ли трябва да отидете до сревиз? OnStar дава яснота дори това наистина е необходимо: вашият OnStar консултант изпраща адреса на най-близкия партньор на Opel във вградената навигационна система на Opel.2

 

1Приложението myOpel App изисква активен OnStar акаунт и зависи от наличието и покритието на мобилната мрежа. Прилагат се правила и условия. Някои функции може да не са налични за определени моделни линии, нива на оборудване и OnStar пакети. Натиснете тук за повече информация. Прилагат се правила и условия.

2За функцията Зареждане на дестинация е необходима вградена навигационна система на Opel и картови данни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ПРАВО В ЦЕЛТА - ЗАРЕЖДАНЕ НА ДЕСТИНАЦИЯ.

Ако търсите конкретен ресторант, или най-близката бензиностанция? Няма проблем: с изтегляне на дестинация1 сте винаги крачка напред.

 

  • Къде желаете да отидете? Натиснете бутона service и ни кажете. Вашият OnStar консултант ще потърси желаните от вас адреси и ще ги изпрати директно във вградената навигационна система на Opel. Вие просто трябва да се настаните удобно и да шофирате.
  • Спестете си пари и време: Зареждане на дестинация на OnStar прави удобна за вас промяната на дестинацията по време на шофиране.

 

1За услугата Зареждане на дестинация на OnStar се изисква вградена навигационна система на Opel и активен OnStar акаунт. Тя зависи от наличието и покритието на мобилната мрежа. След безплатния период следват такси. Абонаментните пакети OnStar може да се отличават от услугите включени в безплатния пакет. Някои функции може да не са налични за определени моделни линии и нива на оборудване. Прилагат се правила и условия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО