Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ - ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА СМАРТФОН.

Колко далеч мога да стигна преди да е необходимо да заредя? Наред ли е налягането на гумите? Къде паркирах автомобила си? Открийте това още в дома си с помощта на смартфона.

 

С авангардното приложение myOpel за OnStar, удобството на ползване придобива нови измерения. Освен това то носи забавления.1

 

  • Извикайте важна информация за автомобила като налягането на гумите, живота на маслото и нивото на горивото, на вашия мабилен телефон – когато и да пожелаете.
  • Забравили сте за заключите автомобила си? Няма проблем! Можете да заключвате и отключвате вратите на вашия автомобил с помощта на смартфона си.2
  • Забравили сте къде сте паркирали? Просто локализирайте автомобила онлайн.
  • Включете светлините и клаксона: ще имате възможност да чуете и видите къде сте паркирали.
  • Локализирайте дестинацията си удобно и изпратете адреса на вградената навигационна система на Opel.3

 

За да разполагате с всички мобилни услуги на OnStar, просто изтеглете и инсталирайте приложението myOpel от Google Play Store за мобилни устройства с Android или от App Store за устройства с Apple iOS.

 

Ако не разполагате с приложението myOpel app за OnStar, достатъчно е едно обаждане до услугите OnStar. След проверката на вашия PIN за сигурност, консултантът на OnStar ще може да локализира вашия автомобил и да го заключва и отключва дистанционно. Това работи също и ако сте се заключили в автомобила по погрешка.

 

1Приложението myOpel App изисква активен OnStar акаунт и зависи от наличието и покритието на мобилната мрежа. Прилагат се правила и условия. Някои функции може да не са налични за определени моделни линии, нива на оборудване и OnStar пакети. Прилагат се правила и условия.

2Дистанционно заключване/отключване не се предлага за Meriva. 

3За функцията Зареждане на дестинация е необходима вградена навигационна система на Opel и картови данни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО