Важна информация

1. Всички OnStar Wi-Fi услуги ще бъдат валидни до и прекратени на 31 декември 2020 г. Никакви пробни или платени абонаменти или услуги, включително реакция при катастрофа няма да бъдат налични след тази дата.

2. Всички услуги са обект на покритие на мобилната мрежа и наличността и.

3. OnStar услугите се осигуряват от и изискват акаунт в OnStar Europe Ltd., [трета страна сервизен оператор]

4. Проверете [LOCAL SITE] за допълнителна информация за OnStar и Wi-Fi услугите.

5. След 12 месечния пробен период се начисляват такси. OnStar абонаментните пакети може да се различават от услугите включени с безплатния пакет.

6. Wi-Fi услугите се осигуряват от и изискват допълнителен акаунт в номиниран мобилен мрежов оператор. Wi-Fi пробният период е ограничен във времето и данните. След него се прилагат такси.

7. Услугата Асистенция при инцидент на OnStar не е eCall услуга за целите на eCall регламентите.

8. OnStar служи като връзка към съществуващите служби при аварии. Освен това не всички автомобили могат да предават всички данни при катастрофа.

9. Някои елементи от смартфон приложенията може да не са налични за всички модели/нива на оборудване и може да изискват OnStar абонамент. Проверете www.opel.bg/onstar за повече подробности и ограничения на услугите.

10. OnStar ще изпрати професионален екип за аварийни ситуации към вашето местоположение. Ако вашият автомобил е в рамките на времевото покритие на Opel/Vauxhall New Vehicle Roadside Assistance (асистенция на пътя за нови автомобили), OnStar ще се свърже с Opel/Vauxhall Roadside Assistance, които ще ви изпратят помощ безплатно, като част от правилата и условията на Opel/Vauxhall Roadside Assistance. Ако автомобилът ви е извън времевия период на покритие на Opel/Vauxhall New Vehicle Roadside Assistance, фирмата осигуряваща услугата за помощ при повреда може да изиска плащане на извършената услуга.

11. Консултант на OnStar може да ви помогне да резервирате хотелска стая с помощта на  Booking.com, на базата на правилата и условията на Booking.com му, които могат да бъдат открити на уебсайта Booking.com, и приложимите правила и условия на вашия хотел. OnStar ви помага да направите резервацията и не е отговорен за услугите осигурени от Booking.com или съответния хотел. Изискват се също имейл адрес и кредитна карта.

12. Налични само за автомобилни паркове описани в Parkopedia.com. Наличността на място за паркиране се определя от времето на контакта с OnStar и е обект на промяна.

13. Някои елементи от Изтегляне на дестинация може да не са приложими за всички модели/нива на оборудване. Изискванията за услугата Изтегляне на дестинация са вградена навигационна система на Opel/Vauxhall и картови данни. Проверете www.opel.bg/onstar за повече подробности и ограничения на услугата.