Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


НЕЗАБАВНА АСИСТЕНЦИЯ.

Шофиране с приятно усещане: OnStar е с вас в случай на инцидент. Дори ако не сте в състояние да повикате помощ.

 

Незабавна асистенция при катастрофа: OnStar може да спаси живота ви

  • Асистенция при катастрофа: В случай че се задейства вашата въздушна възглавница, се активира Автоматичната реакция при катастрофа. Всички важни данни за автомобила незабавно се изпращат в център на OnStar: местоположение, посока на движение и дори и степен на тежест на инцидента.1
  • Ние говорим с вас: Специално обучените консултанти на OnStar ще говорят с вас с помощта на hands-free система – дори ако сте в чужбина, обаждането ще бъде на избрания от вас език.2
  • Всяка секунда е важна: В момента в който получим информация и е ясно че се нуждаете от помощ, консултатът от OnStar ще уведоми аварийните служби незабано.1

 

1OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След пробния период следват такси. Пакетите за абонамент на OnStar може да се различават от услугите, включени в безплатния пакет. Прилагат се правила и условия. 

2За да се отговори на обаждането ви колкото се може по-бързо, в изключителни ситуации може първоначално да бъдете свързани с англоговорящ консултант.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ДЕНОНОЩНО ОБАЖДАНЕ ПРИ ИНЦИДЕНТ.

Замайване, припадък, сърцебиене: ако вие, някой от пътниците в автомобила или човек отвън се нуждаят от медицинска помощ, ние ще сме на разположение за вас.

 

Нуждаете ли се от медицинска помощ - вие, пътник в автомобила или човек отвън? Просто натиснете бутона SOS и консултант на OnStar ще ви асистира.

 

Вашият OnStar консултант ще използва GPS за да осигури точното ви местоположение на медицинските служби, които ще се насочат към вас незабавно.1

 

1OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След пробния период следват такси. Пакетите за абонамент на OnStar може да се различават от услугите, включени в безплатния пакет. Някои функции не са налични за определени нива на оборудване. Прилагат се правила и условия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

АСИСТЕНЦИЯ ПРИ ОТКРАДНАТ АВТОМОБИЛ. ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА СИ ГО ВЪРНЕТЕ.

Вашият автомобил е откраднат? Ще помогне на полицията да го намери. Останете по горещите следи на крадците с OnStar.

 

Ако автомобилът ви не се намира там където сте го оставили – по всяка вероятност той е откраднат. OnStar1 може да помогне на полицията да го намери.

 

Всичко което трябва да направите е следното: съобщете на полицията за кражбата. След това консултант на OnStar ще и помогне да намери автомобила.

 

  • OnStar локализира вашия Opel чрез GPS и следва маршрута му. По този начин полицията вече знае къде се намира.
  • Вашият OnStar консултант може за постоянно да изключи запалването на автомобила след спирането на двигателя. Това означава че водачът повече не може да продължи.

 

1OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След пробния период следват такси. Пакетите за абонамент на OnStar може да се различават от услугите, включени в безплатния пакет. Някои функции не са налични за определени нива на оборудване. Прилагат се правила и условия

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ПОВРЕДА? ONSTAR!

Получили сте повреда на пътя през нощта – а батерията на мобилния ви телефон е изтощена? Просто натиснете бутона на OnStar Service за да се свържете с пътната асистенция на Opel.

 

Получили сте повреда в неизвестен район? Имате слабо покритие на мобилната мрежа? Може би батерията на телефона ви е изтощена? Натиснете бутона Service на OnStar за да се свържете с консултант.1 Консултантът ще запише проблема ви и ще ви подкрепя при получаване на помощ. OnStar ще се свърже с и ще изпрати професионален ремонтен екип към вашето местоположение.

 

1OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След пробния период следват такси. Пакетите за абонамент на OnStar може да се различават от услугите, включени в безплатния пакет. Някои функции не са налични за определени нива на оборудване. Прилагат се правила и условия

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО