Преглед и ползи

*Всички OnStar услуги ще са налични до 31 декември, 2020 г. ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО
БЕЗОПАСНОСТ
 • Автоматична реакция при катастрофа
 • Денонощно повикване при инцидент
 • Асистенция при откраднат автомобил
 • Пътна асистенция
 
СВЪРЗАНОСТ
 • Смартфон приложение
 
С ГРИЖА ЗА
 • Резервация за хотел
 • Откриване на паркомясто
 • Автомобилна диагностика
 • Зареждане на дестинация
 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛУГАТА ONSTAR.

Всички услуги предоставени от OnStar няма да бъдат достъпни след 31-ви декември 2020 г. Няма възможност за активация на пробен период.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ
ПРЕГЛЕД НА МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ
КАК ДА ПОЛУЧА ONSTAR? 

SAFE

 • Automatic Crash Response
 • 24H Emergency Call Service
 • Stohlen Vehicle Assistance
 • Roadside Assistance

CONNECTED

 • Wi-Fi
 • Smartphone App

CARED FOR

 • Hotel Booking
 • Find Parking
 • Vehicle Diagnostics
 • Destination Download

Privacy

Customer Review

How To Get OnStar?

ПРЕГЛЕД НА МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ:

ИНЦИДЕНТ.

НЕЗАБАВНА АСИСТЕНЦИЯ.

Шофиране с приятно усещане: OnStar е с вас в случай на инцидент. Дори ако не сте в състояние да повикате помощ.

 

Незабавна асистенция при катастрофа: OnStar може да спаси живота ви

 • Асистенция при катастрофа: В случай че се задейства вашата въздушна възглавница, се активира Автоматичната реакция при катастрофа. Всички важни данни за автомобила незабавно се изпращат в център на OnStar: местоположение, посока на движение и дори и степен на тежест на инцидента.1
 • Ние говорим с вас: Специално обучените консултанти на OnStar ще говорят с вас с помощта на hands-free система – дори ако сте в чужбина, обаждането ще бъде на избрания от вас език.2
 • Всяка секунда е важна: В момента в който получим информация и е ясно че се нуждаете от помощ, консултатът от OnStar ще уведоми аварийните служби незабано.1

 

1OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След пробния период следват такси. Пакетите за абонамент на OnStar може да се различават от услугите, включени в безплатния пакет. Прилагат се правила и условия. 

2За да се отговори на обаждането ви колкото се може по-бързо, в изключителни ситуации може първоначално да бъдете свързани с англоговорящ консултант.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ДЕНОНОЩНО ОБАЖДАНЕ ПРИ ИНЦИДЕНТ.

Замайване, припадък, сърцебиене: ако вие, някой от пътниците в автомобила или човек отвън се нуждаят от медицинска помощ, ние ще сме на разположение за вас.

 

Нуждаете ли се от медицинска помощ - вие, пътник в автомобила или човек отвън? Просто натиснете бутона SOS и консултант на OnStar ще ви асистира.

 

Вашият OnStar консултант ще използва GPS за да осигури точното ви местоположение на медицинските служби, които ще се насочат към вас незабавно.1

 

1OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След пробния период следват такси. Пакетите за абонамент на OnStar може да се различават от услугите, включени в безплатния пакет. Някои функции не са налични за определени нива на оборудване. Прилагат се правила и условия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

АСИСТЕНЦИЯ ПРИ ОТКРАДНАТ АВТОМОБИЛ. ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА СИ ГО ВЪРНЕТЕ.

Вашият автомобил е откраднат? Ще помогне на полицията да го намери. Останете по горещите следи на крадците с OnStar.

 

Ако автомобилът ви не се намира там където сте го оставили – по всяка вероятност той е откраднат. OnStar1 може да помогне на полицията да го намери.

 

Всичко което трябва да направите е следното: съобщете на полицията за кражбата. След това консултант на OnStar ще и помогне да намери автомобила.

 

 • OnStar локализира вашия Opel чрез GPS и следва маршрута му. По този начин полицията вече знае къде се намира.
 • Вашият OnStar консултант може за постоянно да изключи запалването на автомобила след спирането на двигателя. Това означава че водачът повече не може да продължи.

 

1OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След пробния период следват такси. Пакетите за абонамент на OnStar може да се различават от услугите, включени в безплатния пакет. Някои функции не са налични за определени нива на оборудване. Прилагат се правила и условия

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ПОВРЕДА? ONSTAR!

Получили сте повреда на пътя през нощта – а батерията на мобилния ви телефон е изтощена? Просто натиснете бутона на OnStar Service за да се свържете с пътната асистенция на Opel.

 

Получили сте повреда в неизвестен район? Имате слабо покритие на мобилната мрежа? Може би батерията на телефона ви е изтощена? Натиснете бутона Service на OnStar за да се свържете с консултант.1 Консултантът ще запише проблема ви и ще ви подкрепя при получаване на помощ. OnStar ще се свърже с и ще изпрати професионален ремонтен екип към вашето местоположение.

 

1OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След пробния период следват такси. Пакетите за абонамент на OnStar може да се различават от услугите, включени в безплатния пакет. Някои функции не са налични за определени нива на оборудване. Прилагат се правила и условия

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

СВЪРЗАНИ.

ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ - ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА СМАРТФОН.

Колко далеч мога да стигна преди да е необходимо да заредя? Наред ли е налягането на гумите? Къде паркирах автомобила си? Открийте това още в дома си с помощта на смартфона.

 

С авангардното приложение myOpel за OnStar, удобството на ползване придобива нови измерения. Освен това то носи забавления.1

 

 • Извикайте важна информация за автомобила като налягането на гумите, живота на маслото и нивото на горивото, на вашия мабилен телефон – когато и да пожелаете.
 • Забравили сте за заключите автомобила си? Няма проблем! Можете да заключвате и отключвате вратите на вашия автомобил с помощта на смартфона си.2
 • Забравили сте къде сте паркирали? Просто локализирайте автомобила онлайн.
 • Включете светлините и клаксона: ще имате възможност да чуете и видите къде сте паркирали.
 • Локализирайте дестинацията си удобно и изпратете адреса на вградената навигационна система на Opel.3

 

За да разполагате с всички мобилни услуги на OnStar, просто изтеглете и инсталирайте приложението myOpel от Google Play Store за мобилни устройства с Android или от App Store за устройства с Apple iOS.

 

Ако не разполагате с приложението myOpel app за OnStar, достатъчно е едно обаждане до услугите OnStar. След проверката на вашия PIN за сигурност, консултантът на OnStar ще може да локализира вашия автомобил и да го заключва и отключва дистанционно. Това работи също и ако сте се заключили в автомобила по погрешка.

 

1Приложението myOpel App изисква активен OnStar акаунт и зависи от наличието и покритието на мобилната мрежа. Прилагат се правила и условия. Някои функции може да не са налични за определени моделни линии, нива на оборудване и OnStar пакети. Прилагат се правила и условия.

2Дистанционно заключване/отключване не се предлага за Meriva. 

3За функцията Зареждане на дестинация е необходима вградена навигационна система на Opel и картови данни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ.

"HANDS-FREE" РЕЗЕРВИРАНЕ НА ХОТЕЛ.

Променя в плановете? Прекалено сте уморени за да шофирате? Оставете нашите консултанти да се погрижат за резервирането на хотеб1 докато пътувате. Просто натиснете синия бутон service.

 

Кой не желае личен асистент? С OnStar, когато и да се нуждаете от хотелска стая в нов град, нашите консултанти ще са радостни да ви помогнат1:

 

 • Нашите консултанти могат да търсят, сравняват и запазват хотелска стая за вас (с помощта на booking.com).
 • Всичко от което се нуждаете е следното: Устно потвърдете предпочитаната стая и осигурете подробности от кредитната си карта.
 • OnStar консултантите могат дори да заредят адреса на хотела във вградената сателитна навигация.
 • Нуждаете се от промяна на резервацията? Няма проблем! Просто осигурете на консултанта номера на резервацията и вашия имейл адрес и консултантът ще се погрижи за останалото.

 

1OnStar консултантът може да запази хотелска стая използвайки booking.com. Ако използвате тази услуга, условията на вашата хотелска резервация и детайлите които осигурите на OnStar консултанта ще бъдат изпратени директно на booking.com. Те ще са обект на правилата и условията на booking.com, както и приложимите правила и условия на вашия хотел. Ще получите имейл за потвърждаване на резервацията от booking.com. В случай че не желаете booking.com да получава личната ви информация, не трябва да използвате тази услуга. Моля, имайте в предвид че OnStar ви помага за резервацията и не е отговорен за услугите осигурени от booking.com или от съответния хотел. Изискват се имейл адрес и валидна кредитна карта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ВИНАГИ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ПАРКИНГ.

Край на лутането в града за откриване на свободно паркомясто! С натискане на бутон, нашите консултанти ще се погрижат за това.1

 

Нашите OnStar консултанти ще са щастливи да открият място за паркиране за вас и ще информират за наличност в реално време, работното време и цените (чрез Parkopedia).

 

1Ако желаете, те могат да заредят локацията на паркинга във вашата сателтина навигация. 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

БЕЗ НЕПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ - АВТОМОБИЛНА ДИАГНОСТИКА.

Вие не сте в двигателя на автомобила си – но OnStar е!

Ако се появи предупредителна светлина на арматурното табло или нещо не изглежда добре, попитайте OnStar.

 

Със систематичната Автомобилна диагностика вие знаете че състоянието на автомобила ви е налично по всяко време, така че можете да реагирате навреме.1

 

 • Можете да бъдете информиран за състоянието на автомобила моментално, с диагностични предупреждения в реално време. Ако OnStar установи че нещо не е наред, например че някоя от гумите ви е спаднала, той автоматично ви информира за това – независимо дали сте в автомобила или не. Освен това, OnStar ви изпраща месечен имейл. Той съдържа важни актуални оперативни данни за вашия автомобил – от оставащия живот на автомобила, до налягането на гумите – по този начин имате достъп до полезна информация от първа ръка.
 • На арматурното табло свети предупредителна светлина? Просто натиснете бутона service за да говорите с консултант на OnStar. С помощта на функцията за диагностика при поискване On-Demand Diagnostics консултантът на OnStar може да определи, налице ли е повреда, каква е степента и, и дали ще трябва да отидете до сервиз.
 • Наистина ли трябва да отидете до сревиз? OnStar дава яснота дори това наистина е необходимо: вашият OnStar консултант изпраща адреса на най-близкия партньор на Opel във вградената навигационна система на Opel.2

 

1Приложението myOpel App изисква активен OnStar акаунт и зависи от наличието и покритието на мобилната мрежа. Прилагат се правила и условия. Някои функции може да не са налични за определени моделни линии, нива на оборудване и OnStar пакети. Натиснете тук за повече информация. Прилагат се правила и условия.

2За функцията Зареждане на дестинация е необходима вградена навигационна система на Opel и картови данни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ПРАВО В ЦЕЛТА - ЗАРЕЖДАНЕ НА ДЕСТИНАЦИЯ.

Ако търсите конкретен ресторант, или най-близката бензиностанция? Няма проблем: с изтегляне на дестинация1 сте винаги крачка напред.

 

 • Къде желаете да отидете? Натиснете бутона service и ни кажете. Вашият OnStar консултант ще потърси желаните от вас адреси и ще ги изпрати директно във вградената навигационна система на Opel. Вие просто трябва да се настаните удобно и да шофирате.
 • Спестете си пари и време: Зареждане на дестинация на OnStar прави удобна за вас промяната на дестинацията по време на шофиране.

 

1За услугата Зареждане на дестинация на OnStar се изисква вградена навигационна система на Opel и активен OnStar акаунт. Тя зависи от наличието и покритието на мобилната мрежа. След безплатния период следват такси. Абонаментните пакети OnStar може да се отличават от услугите включени в безплатния пакет. Някои функции може да не са налични за определени моделни линии и нива на оборудване. Прилагат се правила и условия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ПОВЕРИТЕЛНОСТ.

КАК ONSTAR ЗАЩИТАВА ВАШАТА НЕПРИКОСНОВЕНОСТ.

Само един човек може да реши какво може или не може OnStar: ВИЕ.

 

Защитете своята неприкосновеност – с натискане на бутон. Нищо не е възможно при OnStar без вашето одобрение.

 

 • В името на вашата безопасност, изберете PIN когато създавате акаунта си. Ако желаете да използвате Дистанционно отключване на врати1 или Асистенция при откраднат автомобил, консултантът на OnStar ще ви го поиска. Така само вие ще имате достъп до вашия автомобил.
 • Ако задържите бутона Privacy в автомобила си натиснат в продължение на пет секунди, можете да прикриете локацията на автомобила си по всяко време. Ако промените решението си, натиснете бутона Privacy за пет секунди отново за да откриете локацията си. Единственото изключение е при истинска опасност.2
 • Вашата поверителност е важна за нас: Ние никога няма да предаваме вашите лични данни без ваше съгласие. Вашата информация ще се предава на OnStar и GM Holdings LLC (САЩ), свързаните с нея компании (като Adam Opel GmbH), избраните/предпочитани от вас дилъри, компаниите ангажирани в OnStar услугите и, по ваше желание, на други обслужващи компании.

 

1Дистанционно заключване/отключване не се предлага за Meriva. Натиснете тук за повече информация.

2В случаи като катастрофа или откраднат автомобил.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

Конфигурирайте вашия Opel с OnStar.

Важна информация за OnStar услугите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕМ С ONSTAR.