MyOnStar

КАК ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА ONSTAR.

Ако не се абонирате, вие ще загубите всичките ползи от вашия OnStar 1,2 . Но не се притеснявайте: Поръчването на продължение на услугите OnStar 3 е лесно. Имате 2 възможности:

Ценообразуване:

Ако препочетете месечен абонамент, OnStar е на цена от 19,95 лв. (с ДДС) на месец. Годишеният абонамент е на изгодната цена от само 199,50 лв. (с ДДС) на година.

Възможност 1:

Логнете се портала на OnStar с вашите данни и и отидете до “OnStar Packages” (OnStar пакети) за да закупите OnStar сервизен пакет. Абонирайте се чрез портала на OnStar сега! Свържете се с портала на OnStar.

Възможност 2:

Натиснете синия бутон service във вашия автомобил и говорете с консултант на OnStar. Той ще ви асистира при заявката за продължаване на услугите OnStar.

 

1Ако след пробния период не закупите OnStar абонамент, вие няма да можете повече да използвате услугите OnStar и да имате достъп до функциите на OnStar в приложението myOpel. Дори без активен абонамент за OnStar, вие ще продължавате да получавате Автомобилна диагностика в месечен имейл за още 4 години, ако не се откажете от него. 

2OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието.След пробния период следват такси. Пакетите за абонамент на OnStar може да се различават от услугите, включени в безплатния пакет. Някои функции не са налични за определени нива на оборудване. Прилагат се правила и условия

3Ако вашият автомобил е в рамките на покритието и условията на Opel Roadside Assistance, OnStar още осигури безплатна пътна помощ. Ако автомобилът ви е извън рамките на покритие на Opel Roadside Assistance,може да ви бъдат начислени такси за услугата.

4Обявените цени са актуални днес, но в бъдеще може да бъдат променени. 

ONSTAR АКАУНТ

ИНФОРАЗВЛЕЧЕНИЕ 

ИЗВЛЕЧЕТЕ МАКСИМАЛНОТО ОТ СВОЯ СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ!

Автомобилът ви оборудван ли е с някоя от нашите премиум инфоразвлекателни системи? Извлечете максималното от вашата автомобилна свързаност! Научете повече за това колко лесно да използвате наличните възможности на авангардните функции в нашите how-to (как да...) видеота на долния линк. ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕМ С ONSTAR