За фирми и автопаркове

АВТОПАРК OPEL – ДВИЖЕНИЕ ЗА ВАШАТА ДЕЙНОСТ.

Услугите на Opel за автопаркове предлагат безопасност, изгодни цени и качество – те са също толкова икономични и удобни за отделните хора, колкото и за фирмените клиенти.

Автопаркове за малки и средни клиенти

Имате ли автопарк с не повече от 24 автомобила? Възползвайте се от предимствата на висококачествените автомобили на Opel с ниска цена на притежаване. Можете също така да се възползвате от съчетания с лизинг и обслужване на атрактивни месечни вноски.

 

Обърнете се към своя местен дилър за повече информация за нашите икономични и гъвкави решения за малки и средни автопаркове.

 

Автопаркове за големи фирми

В автопарка на вашата фирма повече от 24 автомобила ли има? Фирмените клиенти могат да се възползват от дългосрочни договори и специални условия. Спокойно можете да планирате сигурността на вашия автопарк. Научете също така как можете да оптимизирате разходите за поддръжка на автопарка, да намалите емисиите на CO2 и разхода на гориво.

 

Големите автопаркове на Opel ползват сериозни предимства по отношение на цената на притежаване, надеждното сервизно обслужване и прозрачното управление.

 

Привлекателните нови модели на Opel като Opel Insignia и новия Opel Astra са чудесен стимул за вашите служители.

 

Автопаркове с европейски мащаби

Вашият автопарк работи в повече от 5 европейски страни и вие търсите предимствата на специалните решения за автопаркове с европейски мащаби?

 

Европа може и да е обединена, но продължава да бъде разнолика – особено в законите и нормативните разпоредби, да не говорим за данъчните системи. European Opel Fleet Team разполага с опита и квалификацията (а също и с прекрасните автомобили) да помогне на клиентите с международна дейност в поддръжката на икономични автопаркове.