Opel, Onstar, MyOnStar

КАК ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА ONSTAR.

Ако не се абонирате, вие ще загубите всичките ползи от вашия OnStar1,2. Но не се притеснявайте: Поръчването на продължение на услугите OnStar3 е лесно. Имате 2 възможности:

Възможност 1: Логнете се портала на OnStar с вашите данни и и отидете до “OnStar Packages” (OnStar пакети) за да закупите OnStar сервизен пакет. Абонирайте се чрез портала на OnStar сега! Свържете се с портала на OnStar.

Възможност 2: Натиснете синия бутон service във вашия автомобил и говорете с консултант на OnStar. Той ще ви асистира при заявката за продължаване на услугите OnStar.

Ако препочетете месечен абонамент, OnStar е на цена от 19,95 лв. (с ДДС) на месец. Годишеният абонамент е на изгодната цена от само 199,50 лв. (с ДДС) на година.

Opel, OnStar, MyOnStar, Infotainment

ИЗВЛЕЧЕТЕ МАКСИМАЛНОТО ОТ СВОЯ СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ!

Автомобилът ви оборудван ли е с някоя от нашите премиум инфоразвлекателни системи? Извлечете максималното от вашата автомобилна свързаност! Научете повече за това колко лесно да използвате наличните възможности на авангардните функции в нашите how-to (как да...) видеота на долния линк.

Предишен
 • КАК ДА... - NAVI 900 INTELLILINK

 • КАК ДА…- NAVI 900 INTELLILINK

 • Opel, OnStar, MyOnStar, How To Videos

  КАК ДА... - R 4.0 INTELLILINK

Следващ

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕМ С ONSTAR


Бутони за OnStar във вашия автомобил


Вашето смартфон приложение


Едно обаждане е достатъчно

Close

Вашето смартфон приложение

 

Вашето пътуване започва от вашия мобилен телефон: Отключете своя автомобил и проверете живота на маслото – дори преди да седнете в автомобила! Смартфон приложението помага и когато сте забравили къде сте паркирали своя Opel – просто активирайте своя клаксон и светлините дистанционно и автомобилът сам ще ви напомни.

 

Със Смартфон приложението1 можете да:

 • Се свържете с OnStar отвсякъде
 • Получите важни данни за автомобила като налягане на гумите
 • Отключвате и заключвате вашия автомобил
 • Локализирате вашия автомобил онлайн
 • Активирате своите светлини или клаксона за да откриете директно автомобила
 • Изпратите адреса на дестинацията до вградената навигационна система на Opel2 без проблеми
 • За да ползвате всички предимства на OnStar услугите, ще ви бъде изпратен myOpel акаунт при регистрацията

За да използвате OnStar на телефона си, просто изтеглете приложението myOpel в Google Play Store. Ако използвате iPhone или iPad, можете да откриете приложението myOpel във вашия AppStore.

1 Приложението myOpel изисква активен OnStar акаунт и зависи от мобилната мрежа и GPS покритието. Прилагат се правила и условия. OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След безплатния период следват такси. Абонаментните пакети OnStar могат да се отличават от услугите включени в безплатния пакет. Някои услуги може да не са налични за определени моделни линии и нива на оборудване. Прилагат се правила и условия

2 Дистанционното заключване/отключване не се предлага за Meriva. Натиснете тук за повече информация

3 Изтегляне на дестинация не се предлага за ADAM, Corsa и KARL. За тази услуга са нужни вградена навигационна система на Opel и картови данни.

4 Без активен OnStar абонамент, вие не можете да се ползвате от предимствата на услугите OnStar в приложението myOpel.

Close
OnStar - A direct call

Едно обаждане е достатъчно

 

Натиснете синия бутон за услуги във вашия автомобил и разговаряйте с консултант на OnStar.

OnStar е достъпен денонощно в много европейски страни – и разбира се, на избран от вас език.1

За да отговорим възможно най-бързо на Вашето обаждане, при  изключителни обстоятелства може отначало да бъдете свързани с англоговорящ консултант.

Close
OnStar - The OnStar Buttons in your car

Бутони за OnStar във вашия автомобил

 

Само натискате един бутон – Трите бутона във вашия автомобил са ключове за пълен достъп до услуги на OnStar. По този начин ние винаги сме насреща за вас – освен ако не натиснете черния бутон, с който "изчезнете".

 

Трите бутона на арматурното табло са вашата пряка връзка с OnStar:

 • Синият бутон за услуги бързо ви свързва с консултант от OnStar – така можете да се възползвате от максимален брой услуги на OnStar.
 • В спешни случаи натискате червения SOS бутон. Незабавно ще бъдете насочени към консултант на OnStar, който ще ви осигури помощ по възможно най-бърз начин.
 • Ако натиснете черния бутон за анонимност в продължение на около пет секунди, OnStar вече няма да е в състояние да определя местоположението на вашия автомобил – освен в извънредна ситуация, например при пътен инцидент или кражба на автомобила.
Close

1Ако след пробния период не закупите OnStar абонамент, вие няма да можете повече да използвате услугите OnStar и да имате достъп до функциите на OnStar в приложението myOpel. Дори без активен абонамент за OnStar, вие ще продължавате да получавате Автомобилна диагностика в месечен имейл за още 4 години, ако не се откажете от него.
2OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието.След пробния период следват такси. Пакетите за абонамент на OnStar може да се различават от услугите, включени в безплатния пакет. Някои функции не са налични за определени нива на оборудване. Прилагат се правила и условия
3Ако вашият автомобил е в рамките на покритието и условията на Opel Roadside Assistance, OnStar още осигури безплатна пътна помощ. Ако автомобилът ви е извън рамките на покритие на Opel Roadside Assistance,може да ви бъдат начислени такси за услугата.
4Обявените цени са актуални днес, но в бъдеще може да бъдат променени.