Оригинални аксесоари

ОТКРИЙТЕ АКСЕСОАРИ OPEL+ И СЪЗДАЙТЕ СВОЙ OPEL.

OPELСТИЛ

Аксесоарите OPEL+ са създадени по перфектен начин, така че да осигурят на вашия автомобил много специален и индивидуален стил. Вашият автомобил ще бъде уникален.

OPELТУРИНГ

С аксесоарите на OPEL+ автомобилът ще стане още по-практичен. Багажни кутии на покрива или стойки за велосипеди правят превоза по-лесен и създават ново пространство в автомобила.

OPELБЕЗОПАСНОСТ

Всички аксесоари OPEL+ преминават стриктни тестове за безопасност на Opel. Специалните аксесоари като безпощадно тестваните детски седалки правят вашия автомобил още по-безопасен.

OPELКОМФОРТ И ГРИЖИ

Добрите идеи за практични аксесоари от OPEL+ правят живота в автомобила по-комфортен, особено за често пътуващите шофьори. Така пътуването ще стане удоволствие.

OPELЗАЩИТА

А когато нещата загрубеят и дъждът и мръсотията атакуват вашия автомобил, аксесоарите от OPEL+ ще ви помогнат да защитите автомобила си.

МОЛЯ ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ МОДЕЛ.

OPEL ОРИГИНАЛНИ ДЖАНТИ И ГУМИ
Добавете динамика и стил към вашия автомобил с нов комплект джанти от Opel и бъдете сигурни, че вашият автомобил ще получи най-доброто.
 
OPEL НАВИГАЦИЯ
Актуализирайте навигацията си с най-новите GPS карти от Opel, за да знаете, че винаги сте на правилен път.
 
Изтеглете навигационните карти Opel от тук
OPEL CLASSIC
Предлагаме ви оригиналните части за най-популярните класически автомобили Opel, за да получите цялото внимание, докато сте на пътя.
 
Научете повече