Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


СЕРИОЗНО ЗА БЕЗОПАСНОСТТА.

С предни въздушни възглавници за водача и пътника до него и въздушни завеси за пътниците на всичките три реда1, Zafira Life приема насериозно безопасността. 

 

1 Странични въздушни възглавници за втория и третия ред седалки.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ДОПЪЛНИТЕЛНА ВИДИМОСТ. 

Ксеноновите предни светлини1 в комбинация с LED дневни светлини1 добавят дизайнерски елемент и осигуряват допълнителна видимост към пътя независимо от условията.  

 

1 Опция.

ПРОСТО ФИКСИРАНЕ. 

Всички седалки на втория и третия ред на Zafira Life могат да бъдат оборудвани с ISOFIX монтажни елементи1, позволявайки шест деца да бъдат подсигурени безопасно на своите места. 

 

1 Опция. Не се предлагат за някои конфигурации на седалки. 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

УДОБЕН ОБЗОР. 

Мултифункционалните предна и задна камери1 осигуряват работата на системи за безопасност като Разпознаване на пътни знаци1, Умора на водача1 и 180° задна камера за паркиране1.

 

1 Опция.

ВОДЕЩИ ЗА КЛАСА ИНОВАЦИИ.

Автоматичният круз контрол1 намалява и възстановява скоростта ви за да запази определена дистанция до предния автомобил в трафика.

 

Ако е необходимо, Автоматичното аварийно спиране1 предприема действия за да предотврати инцидент, прилагайки автоматично спиране. Предупреждение за обект в ограничената зона на видимост1 използва сензори и визуален сигнал в огледалото, предупреждавайки водача за автомобили в мъртвата зона на видимост на водача на Zafira Life при намерение за изпреварване. Предупреждението за опасност от удар отпред1 сканира пътя отпред за да сигнализира за потенциално стълкновение с автомобили и пешеходциш.

 

1 Опция.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО