Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


АВТОМАТИЧЕН ДОСТЪП.

Две електрически плъзгащи се врати1 откриват широк отвор за качване на пътниците отзад. Датчици позволяват достъп без ръце до кабината за моментите, когато ръцете ви са заети. 

 

1 Опция

ВЛИЗАШ И ПОТЕГЛЯШ.

С простата система за отваряне и стартиране1 просто влизате и потегляте, без да има нужда да търсите ключовете от автомобила - стига те да са в джоба ви, в чантата или някъде наблизо. 

 

1 Опция

ЛЕСНО ТОВАРЕНЕ.

Отваряйте прозореца на задния капак на Zafira Life независимо  от самия капак, за да улесните товаренето на малки предмети в багажника или в ситуации, когато пространството е ограничено.

ОТКРИЙТЕ ИДЕАЛНИЯ РАЗМЕР.

Всеки вариант на Zafira Life се доставя в три различни размера и предлага идеален баланс между сравнително компактни външни размери и просторен, извънредно гъвкав интериор.

 

По-специално малката версия, дълга само 4,60 м, е извънредно повратлива в тесни градски улици и други зони с ограничено пространство в градовете. Средният вариант е дълъг 4,95 м, а големият – 5,30 м. И трите размера са с височина под 1,90 м1 за неограничен достъп до ниски места, като например подземните паркинги.

 

1 Ограничението за височина под 1,9 м не е приложимо за автомобили с максимален полезен товар 1400 кг.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО