Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ПО-ВИСОКА МОЩНОСТ, ПО-НИСЪК РАЗХОД.

Можете да направите своя избор между три модерни двигатели, изпълняващи изискванията на нормата Euro 6 и съчетани с 6-степенна механична трансмисия.

 

Двигателите 1.6 CDTI Turbo с мощност 70 кВт (95 к.с.) и 1.6 CDTI BiTurbo с 92 кВт (125 к.с.) и 107 кВт (145 к.с.) разполагат с най-новата технология ecoFLEX. Серийната система Start/Stop, рекуперацията на излишната енергия при спиране, филтърът за твърди частици без необходимост от периодична поддръжка и ниската степен на вътрешно триене намаляват разходите и емисиите, докато модерната система за впръскване на гориво common rail и принудителното пълнене с турбокомпресор осигуряват превъзходна динамика.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

BITURBO ТЕХНОЛОГИЯ

Високотехнологичните BiTurbo двигатели на Opel Vivaro cъчетават предимствата на малкия турбокомпресор (бърза реакция за висока мощност и въртящ момент на ниски обороти) със силните страни на големия турбокомпресор (високи показатели на мощността и въртящия момент) при високи обороти.

 

Двойният междинен охладител гарантира екологично чист и ефективен горивен процес. Крайният резултат е постоянно висок въртящ момент още от ниските обороти, впечатляваща мощност.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ДОПЪЛНИТЕЛНО НАМАЛЕНИЕ НА РАЗХОДИТЕ.

Освен с допълнително предлаганата система Start/Stop, новият модел намалява енергийните загуби с прилагане на водна помпа, която се включва само при необходимост и маслена помпа с променлив работен обем, която доставя само необходимото количество масло.

 

Интелигентната система за рекуперация на излишната енергия при спиране пести гориво и намалява емисиите, като включва зареждането на акумулатора само в моментите, в които е налице излишък на енергия.

 

Ангренажната верига без необходимост от периодична поддръжка и филтърът за улавяне на твърдите частици в отработилите газове намаляват сервизните разходи и престоите, спомагайки за постигане на дълги сервизни интервали до 2 години/40 000 км.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

РЕЖИМ ECODRIVE.

Режимът ecoDrive може да бъде включен и изключен по всяко време. Функцията се активира с натискане на бутон и може да се изключи с подаване на пълна газ (kick-down) или ръчно със същия бутон.

 

В режим ecoDrive:

 

  • мощността и въртящият момент на двигателя се намаляват,
  • реакциите на педала на газта се променят,
  • енергопотреблението на климатичната инсталация и отопението се снижава.

 

Режимът ecoDrive дава информация на водача за точната предавка, която трябва да избере, за да спести гориво чрез светлинен сигнал за най-подходящите обороти за смяна на предавките. Ако моделът е оборудван с навигационна система, тя също дава данни за икономично шофиране и съвети за водача на основата на информация, подадена от системата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО