Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


РАБОТНО МЯСТО НА ВОДАЧА.

Високо и удобно разположеният на арматурното табло скоростен лост, воланът с регулиране по дълбочина и височина и бутони за дистанционно управление на инфоразвлекателната система, седалката с 6 вида настройки, опора за лакти и лумбална опора, както и ясните показания на контролните прибори осигуряват на водача удобство и пълен контрол.

ПРОСТОРНИ ОТДЕЛЕНИЯ ЗА ВЕЩИ В КАБИНАТА.

Деветте големи открити и затворени отделения за съхранение на вещи на арматурното табло и oптимално разположените поставки за напитки гарантират, че ще намерите достатъчно място за всичко, което ви е необходимо за пътуването.

ПОВЕЧЕ МЕСТА ИЛИ ПО-ГОЛЯМ БАГАЖНИК?

Със своите 9 места и голямо багажно пространство с гъвкави възможности за промяна, Opel Vivaro е идеален за бизнес шатъл, активен спорт през свободното време и пътуване с многочленни семейства. В стандартната конфигурация можете да използвате багажник с обем 1.8 м3

 

Сгъването на третия ред седалки, отстраняването на втория ред или на двете общи седалки ще ви донесе обем до 6 м3 в зависимост от
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ОТЛИЧНО ОБОРУДВАН ЗА БИЗНЕС.

Общата двуместна седалка до водача на Vivaro предлага практично отделение за вещи под седалката. Истинско удобство за хората, на които им се налага да работят от шофьорското място и да комуникират с различни мобилни устройства е докинг-станцията за смартфон на една ръка разстояние и отлична видимост върху арматурното табло, както и стойката за таблет в горната част на таблото.