Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ОТВАРЯНЕ БЕЗ РЪЦЕ.

Интелигентният капак с отваряне без ръце1 се отваря и затваря aвтоматично само с леко движение на крака под задната броня.

 

Прожектиран знак под автомобила показва къде е разположен сензорът. Можете да задържите багажа или покупките си в ръце и да имате достъп до просторния багажник с обем 1665 литра.

 

Разбира се, можете да отворите капака и с натискане на бутона на самия него, вътре в купето или на дистанционното управление.

 

1Допълнително

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

АВАНГАРДНИ INTELLILUX LED® MATРИЧНИ СВЕТЛИНИ.

Матричните предни светлини IntelliLux LED®1 с функция за дълги светлини без опасност от заслепяване автоматично изключват светлинния лъч около останалите участници в движението, но оставят другата част от пътя ярко осветена до 400 метра напред.

 

  • Без риск от заслепяване на други водачи.
  • Шофирането нощем е по-безопасно и спокойно.
  • Функцията за завой покрива "черните зони" в остри завои. Aктивна при скорост от 40 до 70 км/ч1.

 

1Когато системата се активира, дългите светлини се включват при скорости от над 50 км/ч и автоматично се изключват при скорости под 35 км/ч.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

НА БЕЗОПАСНА ДИСТАНЦИЯ.

Автоматичният круз контрол1 спомага за предотвратяване на удари в предния автомобил – и ви помага да сте спокойни – чрез спиране и ускоряване за запазване на предварително зададена дистанция до него.

 

Пред вас е автономното1 поколение от системи за асистенция на водача. Те сканират пътя и "екранират" Insignia със защитна зона за максимален комфорт и минимален риск.

 

1Допълнително, системите за асистенция на водача в Opel са предназначени да го подпомагат, но имат своите функционални ограничения. Водачът запазва отговорността си за шофирането.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

СЛЕДВАЩО НИВО АСИСТЕНТИ НА ВОДАЧА.

Head-up дисплеят1 показва основни данни директно на челното стъкло, така че да не отделяте очи от пътя. Сред тях са информация за скоростта, насоки за навигация и предупреждения за опасност. 

 

1Допълнително 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НАПРЕЧЕН ТРАФИК ОТЗАД.

Предупреждението за напречен трафик отзад1 ви предупреждава за приближаващи автомобили, когато излизате от паркинг или гараж на заден ход. Доскоро невидимите опасности вече са лесни за съобразяване.

 

1Опция

AВАНГАРДНИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ.

  • Aвтоматично аварийно спиране АЕВ с разпознаване на пешеходци.
  • Предупреждение за опасност в страничните мъртви зони SBZA. 
  • Поддържане на лентата на движение LKA.

 

Нашите авангардни системи за безопасност1 cъчетават видеокамера и радарен сензор и са създадени да подобрят бдителността на водача и да помогнат за предотвратяването на рискове, катастрофи, глоби за превишена скорост и други неприятности.

 

  • Помагат Ви да се отпуснете чрез постоянна подкрепа.
  • Перфектни системи за асистенция при активен стил на шофиране.
  • Осигуряват Ви пълен контрол над Вашата Insignia.

 

1Допълнително

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

МАГИЧНО ДОКОСВАНЕ.

Влизате и потегляте. Системата за достъп и стартиране без ключ "Keyless Open & Start" ви позволява да потеглите само с едно докосване на бутон.