Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


АВАНГАРДНИ INTELLILUX LED МАТРИЧНИ СВЕТЛИНИ

Матричните предни светлини IntelliLux LED®1 с функция за дълги светлини без опасност от заслепяване автоматично изключват светлинния лъч около останалите участници в движението, но оставят другата част от пътя ярко осветена до 400 метра напред.
 
  • Без риск от заслепяване на други водачи.
  • Шофирането нощем е по-безопасно и спокойно.
  • Функцията за завой покрива "черните зони" в остри завои. Aктивна при скорост от 40  до 70 км/ч1.

 

1 Когато системата е активна, дългите светлини са включени при скорост на движение над 50 км/ч и автоматично се изключват при скорост под 35 км/ч

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

НА БЕЗОПАСНА ДИСТАНЦИЯ.

Автономният асистент за дистанция1  предотвратява опасността от удар в предния автомобил и ви позволява да се отпуснете като спира и ускорява, поддържайки зададената дистанция.

 

Автоматичният асистент за скоростта1 спомага за предотвратяване на удар с предния автомобил, като запазва безопасна дистанция до него и спира напълно2.  Асистентът на водача сканира пътя и защитава автомобила със зона на безопасност за максимален комфорт и минимален риск.           

 

1Опция. Системата подкрепя водача в опасни ситуации. Водачът обаче остава отговорен за шофирането на автомомбила. 

 

2Опция. Активиране в диапазона от скорости от 30 км/ч до 180 км/ч, диапазон на действие до 150 м. Автоматичното деактивиране става при скорост от под 20 км/ч при механична трансмисия. В комбинация с автоматична трасмисия, системата предлага функция за спиране и потегляне Stop & Go: автомобилът спира до нулева скорост и може да следва предния автомобил дори в ситуации на трафик. 

 

Автомобилите на снимките може да се отличават от продаваните. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

СЛЕДВАЩО НИВО АСИСТЕНТИ НА ВОДАЧА.

Head-Up дисплеят1 показва ключови данни на предното стъкло така че да можете да държите погледа си насочен към пътя. Информацията включва например скорост, посоки на навигацията или предупреждения за опасност. 

 

1Опции

АВАНГАРДНИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ. 

Технологиите за безопасност на Opel1 ви предлагат:

 

  • Aвтоматично аварийно спиране АЕВ с разпознаване на пешеходци.
  • Предупреждение за опасност в страничните мъртви зони. 
  • Поддържане на лентата на движение.                                                                      Автомобилите на снимките може да се отличават от предлаганите продукти. 

 

В последното поколение системи за подпомагане на водача1, сензори, камери и радар работят съвместно с една обща цел: създаване на по-безопасно и спокойно изживяване на пътя. Освен това те помагат за бдителността на водача и за да се намалят възможните инциденти и глоби. Тези системи ви оставят да контролирате своята Insignia и се намесват само в случай на неизбежна опасност.

 

1Опция. Системите за асистенция на Opel имат за цел подкрепа на водача в рамките на системните ограничения. Водачът обаче остава отговорен за шофирането на автомобила. 

²Опция. Системата е активна между 8 км/ч и 80 км/ч. За да се намали скоростта на удара при възможен инцидент, системата активира спирачките между 8 км/ч и 40 км/ч със спирачно въздействие от 1g. Системата намалява скоростта на удара с до максимум 15 км/ч в интервала  40-80 км/ч. Отвъд този праг, водачът трябва да намали допълнително скоростта. Системата може да бъде активирана или деактивирана по всяко време от водача. 

 

Автомобилите на снимките може да се отличават от тези в продажба. 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

МАГИЧНО ДОКОСВАНЕ.

Влизате и потегляте. Системата за достъп и стартиране без ключ "Keyless Open & Start" ви осигурява достъп до шофьорската седалка и стартиране без да е нужно да търсите ключовете си.