Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


КОМФОРТ И ПРОСТРАНСТВО ЗА ПЪТНИЦИТЕ.

Версиите за превоз на пътници на Opel Movano осигуряват комфортен и практичен транспорт за всеки в автомобила – изберете Combi в 6-местен или 9-местен вариант или Bus със 17 места.   
Movano Bus осигурява щедро място за настаняване на 17 човека в съчетание с високо монтирани рафтове за багаж, осветление на салона в долната част на пътеката и опционално климатична система с индивидуална настройка на въздушните отвори за пътниците. Стандартното електрически задвижвано стапало предлага комфортен и безопасен достъп до буса и опционално се предлага за голямата плъзгаща се врата. 
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ, ПРОСТРАНСТВО ЗА ТОВАРА. 

Версиите за превоз на пътници на Opel Movano осигуряват комфортен и практичен транспорт за всеки в автомобила – изберете Combi с 6 или 9 места.   

Movano Combi осигурява перфектно съчетание от възможност за превоз на пътници и товарен потенциал. Опционалната цяла задна седалка може да бъде демонтирана за да се адаптира Combi към съответните нужди за транспортиране. 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

БЛИЗО ДО ВАС, КОГАТО СЕ НУЖДАЕТЕ 

Превърнете Movano в мобилен офис с помощта на сгъващата се централна седалка, която служи като настройваща се офисна масичка. Тя включва и въртяща се табла за лаптопа на водача.

ОТДЕЛЕНИЕ В АРМАТУРНОТО ТАБЛО 

Задръжте всичко на едно място по време на пътуване. Просто съхранявайте важни предмети в горното затворено помещение.

ПРОСТРАНСТВО ЗА ВСИЧКО. 

Голямата плъзгаща се жабка, с до 10,5 литра обем и изчистена плоска повърхност правят възможно съхраняването на предмети в директен достъп.

ВАШЕТО МОБИЛНО БЮРО. 

Използвайте кабината на водача в ролята и на малък офис – със сгъваема табла и опора за чаши, която може да бъде инсталирана пред мястото за пътника.

НИКОЙ ПРЕДМЕТ НЕ ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ. 

Съхранете всички неща от които се нуждаете в щедро оразмерените джобове във вратите. Там може да се побере и 1,5 литрова бутилка.