Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


СЪЗДАДЕН ДА ФУНКЦИОНИРА С НИСКИ ЕМИСИИ. 

Повече мощност, по-голям въртящ момент и по-нисък разход на гориво –  изберете от авангардните BiTurbo дизелови двигатели с мощност от до 180 к.с. и 400 Нм въртящ момент, нисък разход на гориво и емисии.  

Двигателите на Movano са в авангарда, когато става дума за съчетание от качества за универсална транспортна ефективност. Тяхната BiTurbo технология осигурява висок въртящ момент още от ниски оборотни режими и голяма мощност при високи. Това гарантира бърза реакция, плавно и гладко ускоряване и висока ефективност. 

 

Start/Stop системата намалява емисиите и разхода на гориво до нула когато сте спрели. Предлага се и автоматична трансмисия Easytronic®.

 

Разход на гориво в л/100 км: градски XX , иззвънградски XX, комбиниран XX; CO2 емисии в г/км: комбинирани XX. Съгласно регламент R (EC) No. 715/2007 (в съответно приложимата версия).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

СПЕСТЕТЕ С НИСКИТЕ РАЗНОСКИ ЗА ПОДДРЪЖКА.

Проектиран за дългогодишна надеждна работа с минимално сервизно обслужване, Movano изисква ниски общи разходи за поддръжка , благодарение на комбинацията от спестяващи пари функции

Ниските емисии намаляват Вашите данъци и увреждането на околната среда. Източник на комфорт е и нашата Стандартна гаранция на Opel, включваща:

  • XX месеца или XX километра покритие
  • 6-годишна гаранция срещу пробив от ръжда
  • Opel Roadside Assistance (пътна помощ) за първите XX месеца в повече от 40 страни.

За вашия Movano ще се грижи обхващаща цяла Европа мрежа от над 3000 специализирани сервизни точки. Ако е необходимо, Вашият Movano може да бъде снабден с оригинални резервни части на Opel, за да се гарантира оптималното му функциониране.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО