Оборудване

КОМФОРТНИ И ГЪВКАВИ ОПЦИИ ЗА ВАС И ВАШИТЕ ПЪТНИЦИ.

ДИЗАЙН.

ЕКСТЕРИОР
Movano е създаден да грабва погледа с функционалния си и дързък дизайн, изразяващ по подходящ начин вашия бизнес. LED дневните светлини са стандартни и дават възможност да бъдете видени отдалеч.  
ИНТЕРИОР
Когато пътят стане труден, останете в приятна обстановка с меки висококачествени материали, красиво оформени линии и в голяма степен индивидуализиран интериорен дизайн. Превърнето Вашия Grandland X в зона на истинското си Аз. 
С двойната седалка до шофьора, втори и трети ред със седалки за по трима и единична плъзгаща се врата от близката страна, 9-местният Movano Combi осигурява комфортен достъп до седалките за всички пътници. Неговият ергономичен кокпит предлага изненадващо количество авангардни системи, приспособления и места за предмети. 

ДИНАМИКА НА ПЪТЯ.

ТРАНСМИСИИ
Повече мощност, по-голям въртящ момент и по-нисък разход на гориво –  изберете от авангардните BiTurbo дизелови двигатели с мощност от до 180 к.с. и 400 Нм въртящ момент, нисък разход на гориво и емисии.   

Двигателите на Movano са в авангарда, когато става дума за съчетание от качества за универсална транспортна ефективност. Тяхната BiTurbo технология осигурява висок въртящ момент още от ниски оборотни режими и голяма мощност при високи. Това гарантира бърза реакция, плавно и гладко ускоряване и висока ефективност. 

 

Start/Stop системата намалява емисиите и разхода на гориво до нула когато сте спрели. Предлага се и автоматична трансмисия Easytronic®.

 

Разход на гориво в л/100 км: градски XX , иззвънградски XX, комбиниран XX; CO2 емисии в г/км: комбинирани XX. Съгласно регламент R (EC) No. 715/2007 (в съответно приложимата версия).

 ОПЕРАТИВНИ РАЗХОДИ
Проектиран за дългогодишна надеждна работа с минимално сервизно обслужване, Movano изисква ниски общи разходи за поддръжка благодарение на комбинацията от спестяващи пари функции. 

Ниските емисии намаляват Вашите данъци и увреждането на околната среда. Източник на комфорт е и нашата Стандартна гаранция на Opel, включваща:

 

 • XX месеца или XX километра покритие
 • 6-годишна гаранция срещу пробив от ръжда
 • Opel Roadside Assistance (пътна помощ) за първите XX месеца в повече от 40 страни.

 

За Вашия Movano ще се грижи обхващаща цяла Европа мрежа от над 3000 специализирани сервизни точки. Ако е необходимо, Вашият Movano може да бъде снабден с оригинални резервни части на Opel, за да се гарантира оптималното му функциониране.

ГЪВКАВОСТ.

КОНФИГУРАЦИИ НА СЕДАЛКИТЕ
Версиите за превоз на пътници на Opel Movano осигуряват комфортен и практичен транспорт за всеки в автомобила – изберете Combi с 6 или 9 места.    
Изберете  Movano Combi във версия с 6 или 9 места и се насладете на перфектното съчетание от възможностите за превоз на пътници и потенциал за товарене. Освен това задните цели седалки могат да се демонтират, за да се индивидуализира Combi спрямо вашите нужди. 
СРЕДНА СЕДАЛКА С ТАБЛА
Превърнете Movano в мобилен офис с помощта на сгъващата се централна седалка, която служи като настройваща се офисна масичка. Тя включва и въртяща се табла за лаптопа на водача.  
ГОРНО РАЗПОЛОЖЕНИ МЕСТА ЗА ПРЕДМЕТИ 
Задръжте всичко на едно място по време на пътуване. Просто съхранявайте важни предмети в горното затворено помещение.   
ПЛЪЗГАЩА СЕ ЖАБКА 
Голямата плъзгаща се жабка, с до 10,5 литра обем и изчистена плоска повърхност правят възможно съхраняването на предмети в директен достъп.  
ПРИБИРАЩА СЕ ТАБЛА
Използвайте кабината на водача в ролята и на малък офис – със сгъваема табла и опора за чаши, която може да бъде инсталирана пред мястото за пътника.  
МЕСТА ЗА ПРЕДМЕТИ В ОБЛИЦОВКИТЕ НА ВРАТИТЕ
Съхранете всички неща от които се нуждаете в щедро оразмерените джобове във вратите. Там може да се побере и 1,5 литрова бутилка.  

СВЪРЗАНОСТ.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro: тази система с радио, инфоразвлечение, навигация и 7-инчов капацитивен цветен сензорен екран предлага отлично съотношение  качества/цена.  

В оборудването е включено:

 

 • 7-инчов цветен сензорен екран 
 • Android Auto™1 и Apple Car Play™2 за hands-free съобщения
 • Гласов контрол за свързани смартфони
 • Контролни бутони за радиото на волана
 • Bluetooth® за hands-free телефонна комуникация и аудио стрийминг
 • USB и aux-in
 • Дигитално радио DAB+3
 • Динамична навигация с картово покритие за Западна и Източна Европа 

 

 

1Android е запазена марка на Google Inc.

2Apple CarPlay е запазена марка на Apple Inc.

3Опция.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ 

Просто поставете вашия смартфон1 в отделението за телефон с интегрирано индуктивно зарядно устройство за да заредите батерията безжично.

1Работи с Qi съвместими устройства.

 
RADIO 15 USB
Тунер с интегриран дисплей, който показва също времето и предлага универсална свързаност чрез USB и Bluetooth®. Максимална мощност 2 x 15 W. Опционално се предлага радио DAB+. 

БЕЗОПАСНОСТ.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ОБЕКТ В СЛЯПАТА ЗОНА
Предупреждението за обект в сляпата зона установява наличие на автомобили движещи се зад вашия и ви предупреждава в момента в който те навлязат в сляпата зона.   
АСИСТЕНТ ЗА СТРАНИЧЕН ВЯТЪР
Страничният асистент автоматично установява въздействията на страничния  вятър и противодейства, осигурявайки допълнителна стабилност.   
 СПАЗВАНЕ НА ЛЕНТАТА

Системата за предупреждение при напускане на лентата1 установява смени на лентата и ако са непреднамерени, предупреждава чрез визуални и акустични сигнали.

 

1Предлага се само с Advanced Safety Assist Pack.

 
ПАРК ПИЛОТ
Системата park pilot ви осигурява акустична и визуална асистенция за да ви помогне да предотвратите повреди при маневриране и паркиране.   
КАМЕРА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ

Камерата за обратно виждане при паркиране показва ясни изображения на зоната зад автомобила на 7-инчовия екран на навигационната система1 за да ви осигури прецизно паркиране.

 

1В случай че автомобилът е оборудван със стандартно Radio 15 USB, изображенията от камерата се показват на 3.5-инчов  LCD екран, интегриран в огледалато за обратно виждане.

 

 

 

КОМФОРТ.

ЕЛЕКТРОННА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА
Останете на хладно - елертронната климатична система автоматично настройва правилната температура за поддържа климата в интериора.   
БОРДОВИ КОМПЮТЪР
3.5-инчовата TFT зона в инструменталния панел показва ясно. 

АКСЕСОАРИ OPEL+.

Изразете себе си с оригиналните аксесоари Opel+ и постигнете максималното от своя автомобил. Създадени и тествани за вашия Opel.

Снимките може да се отличават от автомобилите в продажба.

Калъф за седалки Premium
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ
Всесезонни постелки за пода
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ
Защитна решетка на страничния прозорец
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ

КАКВО СЛЕДВА?