SKIP TO CONTENT
Общ преглед

Готов ли сте за следващата дръзка стъпка напред за Opel? Това е съчетание от изчистен дизайн, вълнуващ интериор и високотехнологично задвижване, така че очаквайте неочакваното. Новата Mokka е тук и пренаписва правилата за да пренесе шофирането на изцяло ново ниво. Време е да шофирате по своя начин - с Mokka.

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА БЪДЕТЕ РАЗЛИЧНИ.

ТОВА Е НОВАТА MOKKA.

ЧИСТА МОЩНОСТ.

Създаващата нови тенденции Mokka води пътя за бъдещето на Opel. Всяка линия говори за убеденост, правейки безпогрешно дръзка изява. Това е автомобил, който се отличава от останалите със своята самоувереност и индивидуален стил, а мощните му двигатели го правят динамичен във всеки смисъл на думата. Mokka GS Line предлага допълнителна спортна осанка.

ДЪРЗЪК СТИЛ.

Влезте в Mokka и поемете на пътуване във вътрешното пространство. Това е интериор като никой друг, цялостно детоксикиран от шум и безредие. Плавните форми на стилистиката и интегрираните дигитални функции създават изчистеност, която ви дава пространство за почивка, наслада и фокус върху пътя пред вас.

ПРИСЪСТВИЕ ВЪРХУ ГРАДСКИЯ ПЪТ.

Новата Mokka е с по-изгладени и по-компактни форми от което и да е предишно поколение и същевременно с това предлага просторен интериор, който е перфектно подходящ за градския стил на живот. Оборудването от ново поколение на Mokka включва IntelliLux LED® Matrix матрични предни светлини, най-интелигентните системи за асистенция и ергономично оптимизирани седалки, така че е точно толкова комфортна и убедителна в града, колкото и извън него.

WHY WAIT? RESERVE NOW!

  • Easy reservation
  • Easy contract
  • Easy delivery

Дръж ме в течение.

Регистрирайте се за да научите повече. За да изследвате още повече това което Mokka може да ви предложи, както и да научети за офертите, запишете се за нашия бюлетин. Ще ви осигурявам актуална информация.

БЮЛЕТИН