Разширена свързаност
Свързана навигация
Пътят напред винаги ще бъде ясен благодарение на усъвършенствания сензорен екран IntelliLink Pro. Част от многото и функционалности са информация за трафика в реално време. Актуализации over-the-air и откриване на бензиностанции, ресторанти и паркинги в близост. 
Безжично репликиране на смартфон (Apple CarPlay™ и Android Auto™)
Възползвайте се от възможностите на своя смартфон безопасно по време на шофиране с вашия Opel Corsa благодарение на безжично репликиране на смартфон (Apple CarPlay™ и Android Auto™). 
Индукционно зарядно за смартфон
Opel Corsa ви позволява да зареждате вашите съвместими устройства с помощта на интегрираното безжично зарядно устройство, удобно разположено в централната конзола. 
Приложение MyOpel Companion

Винаги до теб

С нашата интелигентна гама от услуги вие сте в безопасност на пътя и сте свързани с всичко.

 

Безопасност: Автоматичното спешно повикване1, автоматичното повикване при повреда1 и изчерпателната информация за състоянието на вашия автомобил ви осигуряват спокойствие по всяко време.

 

Шофирайте интелигентно: Насладете се на спокойно пътуване благодарение на LIVE Navigation2 и планирането на пътуването.

 

1 Използването на спешни повиквания и повиквания при повреда изисква безплатен договор с писмена декларация за съгласие за локализиране на превозното средство при поръчка на превозното средство и зависи от покритието и наличността на мрежата. Услугата за повреда (Opel Mobilservice) е безплатна през първата година след първоначалната регистрация, след това се заплаща. Информация за Opel Connect на www.opel.de/connect и за Opel Mobilservice на www.opel.de/mobilservice. Прилагат се съответните общи условия.     

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               2 Навигационни услуги LIVE navigation са достъпни безплатно за 36 месеца след активиране. След това навигационните услуги LIVE navigation ще бъдат таксувани.