Комфорт по време на шофиране
Масаж на водача
Пристигнете отпочинали след всяко шофиране. Новият Opel Corsa Electric разполага с комфортни седалки Alcantara® с подгрев на три степени, поддържане на лумбална опора и функция за масаж, превръщайки всяко пътуване в удоволствие.
 
Панорамен покрив
Панорамният стъклен покрив озарява купето на новия Opel Corsa Electric с естествена светлина и открива гледки към света около вас, от градските силуети до звездното нощно небе. Всяко едно пътуване ще бъде удоволствие за разглеждане на забележителности. 
Безключов достъп и старт на двигателя с бутон
Безключов достъп и старт на двигателя с бутон прави използването на Вашия Opel Corsa Electric възможно най-лесно. Отключвайте, стартирайте и заключвайте колата си без необходимост от физическо взаимодействие с ключа. Независимо дали ръцете ви са заети или ключовете ви се намират дълбоко в чантата ви, няма да имате проблем да използвате новата си Corsa. 
Ежедневно пространство
От страничните отвори на вратите, в които могат да се съхраняват бутилки от 1,5 л, до големия багажник и удобните сгъваеми задни седалки в съотношение 60/40, новият Opel Corsa Electric е готов за всяка част от ежедневието ви, от пазаруване до бягство за уикенда.