SKIP TO CONTENT
Оборудване

ПО-ВЪЛНУВАЩ ОТВСЯКОГА. 

ДА ПРЕЦИЗИРАШ СТАНДАРТИТЕ. 

ДИЗАЙН.

ВЪНШНОСТ 

Стилен, динамичен и иновативен, сега по-вълнуващ отвсякога. Новият Astra хечбек впечатлява с германски инженерингводещи за класа иновации, като Матричните IntelliLux LED® светлини1, емоционалния си дизайн и спортно излъчване – подчертани от новата триизмерна решетка в пакет лаково черно High Gloss Black1.

 

1 Опция

 
ИНТЕРИОР
Изобилие от пространство  в задната част, премиум седалки  с високо ниво на комфорт и модерен дизайн, новата Astra е конструирана с мисълта за вашия комфорт. 
НОВИ ЦВЕТОВЕ
Направете така, че вашият Opel Astra да се отличава с помощта на голяма селекция от цветове.  
КОЛЕЛА 
Пътувайте със стил. Изберете колелата, които осигуряват на вашата Astra характерен облик.  
ПРОЗРАЧЕН ПОКРИВ

Големият електрически стъклен покриве с вграден въздушен дефлектор, който спира течението, а слънцезащитната щора пречи на проникването на топлина.

 

1 Опция

 
ЯРКО ИЗРАЗЕНИ LED СВЕТЛИНИ

Уникалната "криловидна" форма на задните LED светлини1 и на дневните светлини, типична за Opel добавя стил и видимост.

 

1 Опция

 

ИНОВАЦИИ.

INTELLILUX LED® МАТРИЧНИ СВЕТЛИНИ 

IntelliLux LED® Матричните светлини1 ви осигуряват видимост без заслепяване на останалите водачи и се настройват автоматично, така че да можете да се движите на дълги светлини без да им пречите. Предните светлини се състоят от 16 различни LED елемента, които реагират съобразно останалите автомобили с изключване на един или повече  LED елементи. 

 

Опция. 

 
LED ПРЕДНИ СВЕТЛИНИ 

Тъй като водеща технология означава също и да спестяваш енергия, нашите мощни и ефективни  LED светлини1 консумират едва 20 вата, а това означава по-малко  CO2 на автомобил. 

 

1 Опция

 
БЕЗОПАСНОСТ 

технологични решения за безопаснос:

 

  • Предупреждение за опасност от удар отпред1: автоматична система за аварийно спиране ви предупреждава визуално и звуково, ако има опасност от от удар в предния автомобил.
 
  • Автоматично аварийно спиране със защита на пешеходци1: системата2 следи трафика пред автомобила и ако се установи опасна ситуация, се активира спиране.
  • Асистент за спазване на лентата1: предупреждава и леко завърта волана в случай че водачът непреднамерено започне да напуска лентата. 
  • Асистент за пътните знаци1: във всеки един момент показва ограниченията на скоростта и други пътни знаци. 

 

1 Опция. Стандартно за по-високите нива на оборудване.

2 Автоматичното аварийно спиране със защита за пешеходци работи автоматично над 8 км/ч и под 80 км/ч. Прилага се спирачно усилие за намаляване на скоростта на автомобила с 0.5 g в горния скоростен диапазон (40 км/ч - 80 км/ч) и пълно намаляване на скоростта в долния скоростен диапазон (8 км/ч – 40 км/ч). Системите за асистенция на водача на Opel са създадени за подкрепят водача в рамките на ограниченията на системата. Водачът остава отговорен за шофирането. 

КАМЕРА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ

Безопасното паркиране е лесно. Камерата за обратно виждане прави движението на заден ход безстресово. Дисплей осигурява изображение в реално време за това което се случва зад автомобила, а насочващи линии ви помагат да маневрирате и установяват разстоянията до обектите. Надградете до дигиталната версия, която се предлага с Multimedia Navi Pro1 за още повече рязкост на изображението и прецизност.  

 

Опция

 
АВАНГАРДЕН АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ
Паркирането никога не е било толкова лесно. Авангардният асистент за паркиране с установяване на подходящи парко места и функция за автоматично завъртане на волана ви позволява да сте спокойни докато паркирате безопасно и бързо . По време на паркирането ще бъдете ясно инструктирани да се движите напред, назад или да спрете автомобила.   
АВТОМАТИЧЕН ТЕМПОМАТ 
Автоматичният темпомат1  с пълен диапазон на скоростта осигурява безстресово шофиране  . С автоматичното увеличаване и намаляване на скоростта в диапазона от 30 км/ч до 180 км/ч автоматичният темпомат  ви помага да поддържате безопасна дистанция до автомобила отпред по всяко време. 

Автоматичен темпомат с пълен диапазон на скоростта (FSRA)2. Създаден за задръствания, FSRA позволява на темпомата да продължи да работи и след пълно спиране.

 

1Опция

2Предлага се за определени автоматични трансмисии.

БЕЗКЛЮЧОВО ОТВАРЯНЕ И СТАРТИРАНЕ

Безключовото отваряне и стартиране¹ разпознава ключа и отключва автомобила автоматично, когато се доближите до него. Той позволява също безключово стартиране и спиране просто с натискане на бутон.

 

¹Опция

 

ПРЕМИУМ КОМФОРТ.

ЕРГОНОМИЧНИ АКТИВНИ СЕДАЛКИ
Осигурете си комфорт с Ергономичните активни седалки 1 със сертификация от Организацията AGR2 . Ергономичните активни седалки за водача и пътника до него предлагат широк диапазон от възможности за регулиране, включително лумбална опора и удължаване на долната част , както и отопление на предните1 и външните задни седалки1 . Добавете лукс към ежедневието си със седалката за водача с вградени функции за масаж 1 , вентилация 1 и памет за вашите лични настройки. 

¹Опция, стандартно с кожени седалки.

 

 

2AGR седалките са сертифицирани от германската огранизация за здрави гърбове AGR,  експертен център по ергономия. Сертификатът е знак за качество, присъждан от независим тестови комитет, включващ експерти от различни медицински области. 

БАГАЖНО ПРОСТРАНСТВО
Каквото и да ви хрумне, функционалната Astra Sports Tourer ще бъде на ваше разположение. С щедрия си багажен обем от 540-1.630 л Sports Tourer няма да ви разочарова. Стандартно задната седалка се сгъва в пропорция 40/60. Като опция се предлага разделяне в пропорция 40/20/40 с възможност за проходно товарене, за още повече гъвкавост. И двете разполагат с бутон за лесно сгъване с едно доковане (One Touch Fold).  
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ОТВАРЯЩ СЕ ЗАДЕН КАПАК
Безключов и без ръце: нужно е просто малко движение на подритване под задната броня за да се отвори или затвори багажникът. Настройте височината на отваряне, така че да се вмести в пространства с ниски тавани. Друга възможност за отваряне е с натискане на бутона на капака, на вратата на водача или на дистанционното.  
ДВУЗОНОВА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

С двузоновата климатична система1, както водачът, така и пътникът настройват свой собствен климат. 

 

1 Опция

 
ОТОПЛЕНИЕ 

Просто елиминирайте изпотяването с отопляемосто предно стъкло ThermaTec1.  Подгряването на предните и дори на задните външни седалки, както и на волана1, ви стопля бързо в студените утрини.

 

¹Опция

 
ЕЛЕКТРИЧЕСКА РЪЧНА СПИРАЧКА
Електрическата ръчна спирачка освобождава спирачката автоматично при потегляне. Освен това тя отваря място за удобна централна конзола и опора за лакътя. 

СВЪРЗАНОСТ.

ИНФОРАЗВЛЕЧЕНИЕ 
Движете се интелигентно с новата Astra и нейните отлични инфоразвлекателни системи включващи технологии за свързаност като  Apple CarPlay™1,2 , Android Auto™1,2 , използвайте гласов контрол на свързания смартфон, както и Bluetooth® за hands-free обаждания , аудио стрийминг и достъп до телефонен указател.   

1 Apple CarPlayTM е регистрирана запазена марка на Apple Inc. регистрирана в САЩ и други държави, а Android AutoTM е запазена марка на Google Inc.

 

2 Съвместимостта и определени функционалности може да се отличават в зависимост от типа на устройството и версията на операционната система. За да проверите съвместимостта на системата вижте на www.apple.com, или www.android.com, или се свържете с вашия дилър на Opel.

СИСТЕМА MULTIMEDIA NAVI PRO
Бъдете информирани и пристигнете навреме, с помощта на големи 8-инчов цветен сензорен екран 1  . Услугите за свързаност2  на Multimedia Navi Pro1  включват предугаждаща навигация 3информация за паркиране 3цени на горива 3  и трафик на живо за да правите по-добър избор по време на вашето пътуване.  

1 Опция

2 Изисква споразумение с Telenav за краен потребител и съгласие за използване на личните данни, както е описано в политиката за поверителност на Telenav. Лицензът изтича в края на 2031 г.

3 Данните не се включват и може да бъдат осигурени чрез вашия мобилен интернет през връзка със смартфона ви или WiFi хотспот. Може да са необходими такси за мобилна комуникация. 

BOSE® АУДИО УРЕДБА1

Тази премиум звукова уредба1 превръща всяко пътуване във вълнуващо преживяване. Със седем високоговорителя, всеки един в автомобила може да се наслади на мощен бас и кристално чисти високи честоти.  

 

1Опции.

 
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ 

Просто поставете вашия смартфон1 в отделението за телефони с интегрирано индуктивно устройство2 за заредите безжично батерията. 

 

1 Само за устройства с PMA или Qi технология. За да проверите съвместимостта на вашето устройство, свържете се с вашия дилър на Opel.

2 Опция

 
СПЕШНО ПОВИКВАНЕ

В случай на сблъсък или инцидент системата за спешни повиквания автоматично1 ще ви свърже с аварийни служби, за да ви помогне, осигурявайки ви спокойствие при всяко пътуване. Ако е необходимо, можете също да използвате бутона за спешно повикване ръчно2 по всяко време, за да се свържете директно с оператора за обществена безопасност.

 

1 Спешното повикване се активира автоматично, когато се задейства въздушна възглавница или обтегач на предпазния колан.

2 Спешно повикване изисква зона на покритие и наличност на мобилен сигнал.

 

ЕФЕКТИВНО ШОФИРАНЕ.

ДВИГАТЕЛИ 
Изберете от бензинови двигатели с до 107 кВт (145 к.с.) 1 мощност или дизелови двигатели с до 90 кВт (122 к.с.)2 осигуряващи максимална ефективност и нисък разход на гориво. Двигателите на новата Astra правят шофирането ви динамично, приятно и отзивчиво. Ново поколение от двигатели с до  19 % по-ниски CO2 емисии3 и нисък разход на гориво прави новата Astra най-ефективната  Astra досега.  

1Разход на гориво в л/км: градски 5.2-6.3, извънградски 3.8-4.3 комбиниран 4.3-5.1; CO2  емисии в г/км: комбинирани 99-116.

 

2Разход на гориво в л/км: градски 3.9-5.4, извънградски 3.1-3.6  комбиниран 3.4-4.2; CO2 емисии в г/км: комбинирани 90-111.

 

3 В сравнение с предишната Astra.*

 

В съотвествие с регламенти R (EC) No. 715/2007 и R (EC) No. 692/2008 (в съответно приложимите версии).

 

.

ТРАНСМИСИИ
Насладете се на осигуряващите динамика и ефективност трансмисии. Изберете измежду 6-степенна механична трансмисия, безстепенна автоматична или новата 9-степенна автоматична.   
ХОДОВА ЧАСТ 
Ходовата част на новата Astra е оптимизирана в различни аспекти, с прецизна настройка, за да осигури отлична пътна динамика, високо ниво на активна безопасност и водеща за класа аеродинамика.  

АКСЕСОАРИ OPEL+.

Направени специално за вас. 

Изразете себе си с оригиналните аксесоари на Opel и разкрийте максималното от своя автомобил. Създадени и тествани за вашия Opel.

Снимките може да се отличават от продуктите в продажба .

КАКВО СЛЕДВА?