ОТИДЕТЕ ПО-ДАЛЕЧ.

Извлечете максималното от вашата Astra Hybrid знаейки основните фактори влияещи на пробега и как да се съобразявате с тях. 

СКОРОСТ 
Скоростта е най-важният фактор, който влияе върху пробега. За предпочитане използвайте приоритетно електрическия режим при ниска скорост на движение. За да намалите разхода си на гориво в хибриден режим, зареждайте батерията си и се ползвайте от електрическата енергия (повече от 35% от шофирането в общия случай). 
НАЧИН НА ШОФИРАНЕ
Всеки път когато ускорявате, вие губите енергия. И всеки път когато спирате интензивно, трябва да ускорявате отново. Плавното ускоряване и рекуперативното спиране с вашата Astra Hybrid могат да ви помогнат да увеличите с до 15% електрическия си пробег.  
ТОПЛИНЕН КОМФОРТ И ОТОПЛЕНИЕ 
Разликата в пробега дължаща се на отопление/охлаждане може да варира с до 35% между сезоните, тъй като енергията се осигурява директно от батерията. Предварителното осигуряване на благоприятни условия във вашата Astra Plug-In Hybrid по време на зареждане е страхотен начин да запазите електрическия си пробег и да пътувате комфортно.  

СЪВЕТ: Във всички ситуации, зареждайте батерията си възможно най-често за да увеличите времето за използване на Astra Plug-In Hybrid в електрически режим, без никакви емисии.

 

Показаният възможен пробег с вашата Astra Hybrid, дори при пълно зареждане е базиран на предишния начин на шофиране.

 

Ако вземете предвид всички фактори влияещи върху пробега (като скорост, стил на шофиране и топлинен комфорт) показваният пробег ще се адптира съобразно новия ви начин на шофиране.