Технология
АВАНГАРДНА АСИСТЕНЦИЯ ЗА ВОДАЧА 

Авангардните системи за подпомагане на водача следят множество параметри по време на движението, включително трафика, за да подобрят по изключителен начин безопасността и да ви позволят просто да се наслаждавате на шофирането. Те включват функции и системи като IntelliLux матрични предни светлини, разширен Head-up дисплей и пакетът за безопасност Intelli-Drive 1.0.

 

1 Системите за подпомагане на Opel са предназначени да подпомагат водача в рамките на ограниченията, присъщи на системата. Водачът остава отговорен за управлението на автомобила.  

 
ИНФОРАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА 
Дигитално детоксикираният дисплей Pure Panel® позволява безжично Apple CarPlay™ и Android Auto™ свързване с индивидуално управление на профили и разпознаване на водача. Зареждайте устройствата си безжично, дръжте ръцете си на волана, управлявайки автомобила посредством гласови команди с разпознаване на език.
 
OpelConnect Service

Интелигентни технологични системи и присъщите им услуги1, които предлагат свързаност и модерни иновативни решения, за да ви предпазят и гарантират вълнуващо и ефективно пътуване.

Спокойствие: спешното повикване и обаждането при повреда2, състоянието на автомобила и информацията за него ви осигуряват предупреждения за пробега, нивото на гориво или поддръжката, в името на доброто усещане по всяко време.

Удобство: Услугата e-Remote Control3 за проверка на нивото на батерията, управлението на зареждането и настройка на предварителната подготовка на климата в интериора чрез приложението myOpel.

Drive Smart: спокойно пътуване благодарение на пакета Connected Navigation Pack Plus4 и услугата за управление на пътуването и шофирането Trip and Drive Management.

 

1 Наличността и обхватът на услугата се различават в различните държави и превозни средства. Услугите може да изискват абонамент/такса и зависят от покритието и наличността на мобилната мрежа.

2 Използването на Спешно повикване и повикване при повреда изисква подписване на Правила и условия с писмена декларация за съгласие за локализиране на автомобила при поръчка на автомобила и зависи от покритието и наличността на мрежата. Услугата за повреда (Opel Mobilservice) е безплатна през първата година след първата регистрация, след това е срещу заплащане. Информация за Opel Connect на https://www.opel.bg/oferti-i-aksesoari/pregled.html и на https://connect.opel.bg/. Прилагат се съответните общи условия.

3 Само за Astra Hybrid

4 Услугите Connected Navigation Pack Plus са включени за 3 години и след това подлежат на допълнителна абонаментна такса. Наличността и обхватът на услугата се различават в различните държави и превозни средства. Услугите може да изискват абонамент или такса и зависят от покритието и наличността на мобилната мрежа.