SKIP TO CONTENT
GSi

НОВАТА INSIGNIA GSI.

Задвижвана от страстта. 

Вълнуващи контури, мощни турбо двигатели и перфектна ергономия: новата Insignia Gsi комбинира удоволствието от шофирането с авангардни технологии в спортна, атлетична форма - във варианти Grand Sport и Sports Tourer.
ДИНАМИКА НА ПЪТЯ И СТИЛ БЕЗ АНАЛОГ.
Култовият, разпознаваем веднага дизайн на GSi с динамични линии се допълва от ексклузивните 20-цолови двуцветни алуминиеви колела. Два накрайника на изпускателните тръби от благородна стомана подчертават мощта и страстта, а задният спойлер създава сила на притискане и силно присъствие на пътя. 
ДИНАМИКА И СТИЛ В ЕДНО.
С фокусирания върху водача интериор с плосък волан, ергономични1 пърформанс2 седалки с интегрирани опори за главата и алуминиеви педали,  GSi е не само вълнуващ, но спортен и дизайнерски ориентиран по начина по който очаквате това от него.  

1Ергономичните седалки сертифицирани от германската организация AGR (Дружество за здрави гърбове), експертен център в областта на ергономията. Сертификатът е знак за качество присъждан от независим комитет от експерти от различни медицински дисциплини.

2Опция.

ДИНАМИКАТА Е СТАНДАРТ.
Страхотните 20-цолови двуцветни алуминиеви колела със спирачки BREMBO и спортни гуми са стандартно оборудване. Спортно настроената ходова част FlexRide и двойното предаване Twinster с torque vectoring създават усещане зад волана на Insignia GSi без аналог. 
ТОЛКОВА МОЩНА, КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА.
Новата Insignia GSi  е спортен автомобил. Авангардният 2.0-литров бензинов турбо мотор разполага с мощност от 169 кВт (230 к.с.) и въртящ момент от 350 Нм и е съчетан с деветстепенна автоматична трансмисия.