SKIP TO CONTENT
Hybrid Experience

GRANDLAND X HXBRID.

Новият Plug-In хибрид се предлага с предно или двойно предаване.

Открийте хибридната гама на Grandland X и неговото оборудване. Бързо и лесно зареждане, 4 режима на задвижване, 300 к.с. за Hybrid4 (двойно предаване AWD) или 225 к.с.за Hybrid (предно предаване FWD). Силата на един SUV. Интелигентността на хибрид. Не правете компромиси с нищо. Получете всичко.

ЗАЩО ДА ЧАКАТЕ?

Изберете сега от специалните оферти за автомобили на склад.

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ
 • Възползвайте се от големи отстъпки за налични автомобили
 • 5 години гаранция или 150 000 км
 • Лизинг с преференциална лихва
 
БЕЗОПАСНОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО
 • взети са всички противоепидемични мерки при обслужване, сервиз и тест драйв
 • на ваше разположение е дилър, който може да Ви съдейства по телефона
 
БЪРЗО И ЛЕСНО
 • изберете си автомобил от цялата наличност
 • поискайте онлайн детайлна оферта
 • възползвайте се от възможността за обратно изкупуване на настоящия Ви автомобил
 
АВТОМОБИЛИ НА СКЛАД

КОНСТРУИРАН ДА БЪДЕ ЕФЕКТИВЕН.

ЕФЕКТИВНОСТ
Качествата на един SUV се срещат с иновативната plug-in хибридна технология за да изместят границите на ефективността. Зареждан като напълно електрически автомобил, Grandland X Hybrid4 може да измине прилично разстояние само с електрическо задвижване. Това означава намалени емисии на отработили газове. А за вас: ефективност, но и вълнуващо изживяване зад волана.

МОДЕЛИ ЗА ВСИЧКИ НАСТРОЕНИЯ.

ГЪВКАВОСТ

Искате да шофирате ефективно, но обичате да усещате и динамика на пътя? Има гъвкаво решение за това където и да сте: с различните режими на plug-in хибридната технология на Grandland X Hybrid4 осигурява максимално ниво на гъвкавост. Насладете се на всички предимства на един SUV с тези на електрически автомобил. Лесно избирайте един от следните режими:

 

 • 4WD (само за двойно предаване)
 • Sport
 • Hybrid
 • Electric

ПРОСТО ГО ЗАРЕДЕТЕ.

ЗАРЕЖДАНЕ
При Grandland X Hybrid4 зарядният процес е много лесен. Неговата батерия може да бъде зареждана като при електрически автомобил на всички публични станции или в къщи с Wallbox. Така можете за разчитата на пълен заряд, където и да сте и да използвате електрическия двигател за да намалите емисиите до нула.

ВАШЕТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ.

НОВО ОБОРУДВАНЕ
Grandland X Hybrid4 е точно plug-in хибридният SUV, който сте очаквали. Неговата дръзка външност става още по-ярко изразена с поръчването на опционалния черен капак съчетан с черен покрив. Специфичните 19-цолови, двуцветни, диамантено шлифовани алуминиеви колела подчертават атлетичния му дизайн. За още удоволствие от шофирането, той разполага с 8-степенна предавателна кутия с лост управляващ контролната система на трансмисията. Кожен волан с плоска долна част с лостчета за превключване създават още по-спортно излъчване. А със стандартния 8-инчов цветен сензорен екран включващ навигационна систем и специфични менюта за Hybrid4 всичко е на ваше разположение.

SIMPLY ELECTRIC: ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МОБИЛНОСТ Е ЛЕСНА.

OPEL УСЛУГИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ. 
От възможности за зареждане до дистанционни функции: Opel услуги за електрически автомобили предлага спокоен и безгрижен старт  в електрическата мобилност  
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА OPEL УСЛУГИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

ВИНАГИ НА ВАШЕ РЕЗПОЛОЖЕНИЕ. 

OPELCONNECT1

Останете в безопасност и свързани на пътя с интелигентната гама от услуги –  също и когато се движите на електричество. 

 

 • Спокойствие: чувстайте се в безопасност със спешно повикване, съобщение при авария и редовна информация и състояние на автомобила. 
 • Удобство: Използвайте вашия мобилен телефон за нашите дистанционни функции (напр. откл./закл. на вратата). Нашите допълнително услуги за електрически автомобили: планиране на пътуване, дистанционни настройки и решения за зареждане на публични станции - неи ви поддържаме в движение!
 • Интелигентно шофиране: насладете се на комфортно пътуване благодарение на навигация в реално време1 и управление на пътуването.  

 

1Услугите може да изискват абонамент/такса и да са обект на мобилно покритие и наличност. 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

GRANDLAND X ХИБРИД

GRANDLAND Х ХИБРИД С ПРЕДНО ПРЕДАВАНЕ

Идеалният избор за максимална ефективност, Grandland X се предлага също и като хибрид с предно задвижване на колелата. Оборудван с 8-степенна автоматична скоростна кутия, 225 к.с.1 мощност и максимален e-пробег от 42 км, Grandland X Hybrid е едновременно забавен за управление и изключително икономичен.

 

ВАЖНО: Показаният чист електрически пробег на вашия Grandland X Hybrid, дори когато е напълно зареден, е само прогнозЕН въз основа на предишно поведение при шофиране Ако вземете предвид въздействащите фактори за пробег (например скорост, стил на шофиране, топлинен комфорт), показаният диапазон ще се адаптира към новото ви поведение на  шофиране.

 

1Разход на гориво комбиниран 1,3 – 1,5 л / 100 км; CO2 емисии комбинирани 29 –34 г / км, консумация на енергия в комбинация 15,3 – 16,1 кВч / 100 км; чист електрически пробег (комбиниран) 55 км до 75 км (в зависимост от оборудването на автомобила). Споменатите цифри за разход на гориво и  емисии на CO2 съответстват на процедурата за тестване на WLTP, въз основа на която от 1 септември2018 г. се одобряват превозни средства. WLTP замества европейския цикъл на замерване (NEDC), който е  използван преди. Поради по-реалистичните условия за тестване, разходът на гориво и емисиите на CO2, измерени по WLTP, в много от случаите са по-високи в сравнение с тези, измерени по NEDC. Разходът на гориво, емисиите на CO2 и стойностите за пробега могат да варират в зависимост от реалните условия на употреба и от различни фактори, като: честота на зареждане, стил на шофиране, скорост, специфично оборудване, опции, размер на гумите, външна температура и топлинен комфорт в купето на автомобила. Моля, свържете се с вашия дилър за допълнителна информация.