Hybrid Experience

THE GRANDLAND X HYBRID4.

Новият  Plug-In Hybrid със задвижване на четирите колела

Открии Grandland X Hybrid4. Бързо и лесно зареждане, 4 режима на шофиране, 300Hp и AWD. Силата на SUV. Интелигентността на хибрид. Получи всичко без компромис.

КОНСТРУИРАН ДА БЪДЕ ЕФЕКТИВЕН.

ЕФЕКТИВНОСТ
Качествата на един SUV се срещат с иновативната plug-in хибридна технология за да изместят границите на ефективността. Зареждан като напълно електрически автомобил, Grandland X Hybrid4 може да измине прилично разстояние само с електрическо задвижване. Това означава намалени емисии на отработили газове. А за вас: ефективност, но и вълнуващо изживяване зад волана.

МОДЕЛИ ЗА ВСИЧКИ НАСТРОЕНИЯ.

ГЪВКАВОСТ

Искате да шофирате ефективно, но обичате да усещате и динамика на пътя? Има гъвкаво решение за това където и да сте: с различните режими на plug-in хибридната технология на Grandland X Hybrid4 осигурява максимално ниво на гъвкавост. Насладете се на всички предимства на един SUV с тези на електрически автомобил. Лесно избирайте един от следните режими:

 

  • 4WD (само за двойно предаване)
  • Sport
  • Hybrid
  • Electric

ПРОСТО ГО ЗАРЕДЕТЕ.

ЗАРЕЖДАНЕ
При Grandland X Hybrid4 зарядният процес е много лесен. Неговата батерия може да бъде зареждана като при електрически автомобил на всички публични станции или в къщи с Wallbox. Така можете за разчитата на пълен заряд, където и да сте и да използвате електрическия двигател за да намалите емисиите до нула.

ВАШЕТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ.

НОВО ОБОРУДВАНЕ
Grandland X Hybrid4 е точно plug-in хибридният SUV, който сте очаквали. Неговата дръзка външност става още по-ярко изразена с поръчването на опционалния черен капак съчетан с черен покрив. Специфичните 19-цолови, двуцветни, диамантено шлифовани алуминиеви колела подчертават атлетичния му дизайн. За още удоволствие от шофирането, той разполага с 8-степенна предавателна кутия с лост управляващ контролната система на трансмисията. Кожен волан с плоска долна част с лостчета за превключване създават още по-спортно излъчване. А със стандартния 8-инчов цветен сензорен екран включващ навигационна систем и специфични менюта за Hybrid4 всичко е на ваше разположение.

GRANDLAND X ХИБРИД

GRANDLAND Х ХИБРИД С ПРЕДНО ПРЕДАВАНЕ

Идеалният избор за максимална ефективност, Grandland X се предлага също и като хибрид с предно задвижване на колелата. Оборудван с 8-степенна автоматична скоростна кутия, 225 к.с.1 мощност и максимален e-пробег от 42 км, Grandland X Hybrid е едновременно забавен за управление и изключително икономичен.

 

ВАЖНО: Показаният чист електрически пробег на вашия Grandland X Hybrid, дори когато е напълно зареден, е само прогнозЕН въз основа на предишно поведение при шофиране Ако вземете предвид въздействащите фактори за пробег (например скорост, стил на шофиране, топлинен комфорт), показаният диапазон ще се адаптира към новото ви поведение на  шофиране.

 

1Разход на гориво комбиниран 1,3 – 1,5 л / 100 км; CO2 емисии комбинирани 29 –34 г / км, консумация на енергия в комбинация 15,3 – 16,1 кВч / 100 км; чист електрически пробег (комбиниран) 55 км до 75 км (в зависимост от оборудването на автомобила). Споменатите цифри за разход на гориво и  емисии на CO2 съответстват на процедурата за тестване на WLTP, въз основа на която от 1 септември2018 г. се одобряват превозни средства. WLTP замества европейския цикъл на замерване (NEDC), който е  използван преди. Поради по-реалистичните условия за тестване, разходът на гориво и емисиите на CO2, измерени по WLTP, в много от случаите са по-високи в сравнение с тези, измерени по NEDC. Разходът на гориво, емисиите на CO2 и стойностите за пробега могат да варират в зависимост от реалните условия на употреба и от различни фактори, като: честота на зареждане, стил на шофиране, скорост, специфично оборудване, опции, размер на гумите, външна температура и топлинен комфорт в купето на автомобила. Моля, свържете се с вашия дилър за допълнителна информация.