Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


МЯСТО КОЛКОТО ИСКАТЕ.

Crossland X отговаря перфектно на Вашия стил на живот, предлагайки изключителна гъвкавост и багажното пространство на истински SUV, за да се справи с всяко ежедневно предизвикателство.

 

С багажното си пространство от 410 литра, Crossland X и неговият типичен SUV дизайн предлагат най-големия товарен обем в този клас, който може дори да бъде разширен до 1 255 литра. Има и още много други възможности, които да направят автомобила ви по-просторен - задните седалки могат да се изместват надлъжно1 и да се сгъват в отношение 40/60, подлакътниците могат да се сгъват за превоз на дълги предмети, а дъното на багажника може да се поставя на различна височина.

 

1Включено в допълнителен пакет оборудване.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

УДОБНИ СЕДАЛКИ - БЕЗ БОЛКИ В ГЪРБА.

Пристигнете отпочинали благодарение на ергономичните активни седалки със знак за одобрение от AGR (Дружество за здрави гървове)1 с 16 възможности за настройка.

 

Със своята висока позиция на седалките, Crossland X предлага нещо повече от добра видимост. Благодарение на специалните ергономични седалки (ceртифицирани от "Инициатива за здрави гърбове"), Crossland подпомага здравословната позиция на тялото при шофиране. Всеки може да намери максимално удобна позиция с помощта на настройките на седалките, облегалките и опорите за глава.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО