Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


30% ПО-ЯРКИ ИЗЦЯЛО LED ПРЕДНИ СВЕТЛИНИ.

Предните светлини с изцяло LED елементи са с 30% по-ярки от обикновените халогенни крушки и осигуряват оптимално осветяване при всяка ситуация на пътя.

 

  • Асистент за дългите светлини - автоматично разпознава насрещното движение и превключва от дълги на къси светлини без опасност от заслепяване на другите водачи

 

  • Светлини за завиване и маневри - осиигуряват по-добра видимост при маневри и паркиране. Автоматично се активира при скорост под 40 km/h, когато ъгълът на завой драстично се промени. Шофирането през нощта е безопасно и спокойно.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ЗАДНА КАМЕРА С 180° ПАНОРАМА.

Ясна видимост на заден ход - задната камера с 180° панорама дава видимост дори зад ъглите, а с асистента за паркиране можете да напуснете мястото без да докосвате волана.

 

Предлагана в стандартна и в 180° панорамна версия, задната камера осигурява оптимална видимост в зоната около автомобила, изглед "от птичи поглед" и функция за увеличаване на картината. Доскоро невидимите опасности като приближаващи отстрани обекти или напречния трафик отзад вече се виждат и потеглянето става много по-лесно и безопасно. Увеличението се включва автоматично при приближаване на по-малко от 70 см до обекта. Намирането на място за паркиране е по-леко с помощта на асистента, който върши тази работа автоматично вместо вас. Той позволява и излизане от паркомястото без докосване на волана и маневри във всички посоки.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ.

Head-up дисплеят показва основната информация на челното стъкло, така че да не отделяте погледа си от пътя.

 

Tези полезни функции се показват автоматично на head-up дисплея:

 

  • скорост на движение
  • разпознати знаци за ограничения на скоростта и тяхната отмяна
  • настройки на круз контрола и ограничителя на скоростта
  • предупреждение за потенциален удар отпред и навигационни инструкции.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО

ИНТЕЛИГЕНТНО АВАРИЙНО СПИРАНЕ.

За всеки случай - благодарение на функцията за автоматично аварийно спиране с детектор на пешеходци1, пътуването става по-безопасно за вас и останалите участници в движението.

 

Функцията за автоматично аварийно спиране1 регистрира пешеходци или други превозни средства, които не сте видели пред автомобила. При скорост на движение между 5 и 85 км/ч, системата постоянно измерва дистанцията до другите автомобили и предупреждава при твърде бързо приближаване и/или твърде малка дистанция. Ако не реагирате, системата автоматично преминава към авариен режим на спиране и намалява скоростта. При скорост на движение под 30 км/ч автомобилът ще спре напълно.

 

1Допълнително. Работи автоматично над 5 км/ч и под 85 км/ч. От 5 дo 30 км/ч отрицателното ускорение за намаляване на скоростта при сблъсъка е 0.9 g. От 30 дo 85 км/ч системата намалява скоростта с максимум 22 км/ч. След тази граница, водачът трябва сам да употреби спирачките за по-нататъшно намаляване на скоростта. Диапазонът на действие на системата AEBPD зависи от вида на препятствието (подвижно: от 5 дo 85 км/ч; неподвижно: от 5 дo 80 км/ч; пешеходец: от 5 дo 60 км/ч). Системите за подпомагане на водача на Opel са предвидени за подкрепа на водача в рамките на присъщите за системите ограничения. Водачът остава отговорен за управлението на автомобила. Очаква се да бъде на пазара от есента на 2017 година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПО-МАЛКО