Акценти

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА НАЕЛЕКТРИЗИРАЩО ПРЕЖИВЯВАНЕ.

НОВАТА CORSA.

ВЪНШНОСТ
Новата Corsa е дързък и изчистен израз на прецизността на германския инженеринг, с динамичния си завладяващ силует отпред и страхотната задна част. Новата Corsa е атрактивна от всеки ъгъл. 
ИНТЕРИОР
Заповядайте в интериора и веднага ще бъдете впечатлени от прецизността на изработката, вниманието към детайла и висококачествените материали. Спортното, насочено към водача арматурно табло с характер на такова от голям автомобил ви кара да започнете пътуването си още сега. 
КОЛЕЛА
Ако размерът има значение, тогава алуминиевите колела 1 с размер 16 и 17 цола със страхотен дизайн са вашия избор. Искате да добавите цветови контраст? Тогава поръчайте 17-цолови алуминиеви двуцветни колела 1 . Независимо какво изберете, изборът винаги ще е добър.

1 Опция. 
ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА
Какъв е вашият стил? Със стилно оцветеният покрив 1 можете да добавите черно или бяло към вашите любими екстериорни цветове. Изберете панорамен покрив 1 за да направите интериора на вашата Corsa-e още по-светъл.

1 Опция. 
INTELLILUX МАТРИЧНИ СВЕТЛИНИ
Вижте и бъдете виждани. Първите за класа IntelliLux LED ® матрични предни светлини 1 ви осигуряват видимостта при дълги светлини без да разсейват останалите водачи. Насладете се на отлично осветяване във всякаква ситуация.

1 Опция. 
АВТОМАТИЧЕН КРУЗ КОНТРОЛ
Автоматичният круз контрол 1 ви позволява безстресово шофиране. Той автоматично ускорява и намалява скоростта на Corsa за да поддържа безопасна дистанция до предния автомобил по всяко време.

1 Опция. 
АКТИВНО ПОЗИЦИОНИРАНЕ В ЛЕНТАТА
Системата за активно позициониране 1 ви приближава с още една крачка към автономното щофиране, правейки живота ви по-безопасен и комфортен при движение по магистрала. Системата използва камера, разположена в горната част на предно стъкло, както и множество бордови сензори. Тя интелигентно и проактивно ви помага да насочвате Corsa в рамките на маркираните ленти. Така сте по-малко уморен при дълги пътувания 2 .


1 Опция.
2 Ръцете трябва да са на волана при шофиране. 
ДИГИТАЛНИ ПРИБОРИ
Насладете се на интуитивната и лесна за работа инфоразвлекателна система, като останете фокусирани върху пътя отпред. Изцяло дигиталните прибори 1 ви информират за скоростта, навигацията и още, точно там където се нуждаете – през очите ви.

1 Опция 
180° ПАНОРАМНА КАМЕРА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ
Движението на заден ход е по-безопасно и лесно, особено в градски и тесни парко места. Панорамната камера за обратно виждане 1 осигурява 180° поглед към задната част на вашата Corsa-e. Ще се движите спокойно назад.

1 Опция. 
АВАНГАРДЕН АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ
Никога не паркирайте сами. Авангардният асистент за паркиране 1 разпознава подходящите места и управлява волана. Просто ускорявате и спирате. Може ли паркирането да е по-комфортно? (Глупав въпрос.)

1 Опция. 
СЕДАЛКИ И ВОЛАН С ОТОПЛЕНИЕ

Отоплението с три степени1 глези вас и пътника до вас, а воланът1 с подгряване осигурява комфорт за ръцете ви. Веднъж седнали няма да искате да напуснете автомобила.

1 Опиция.

 

 
БАГАЖЕН ОБЕМ
Имате много багаж? 309 литра багажен обем ви позволява да съберете всичко. Имате нужда от още? Сгънете задните седалки и увеличете обема. Сега е подходящият момент за вашите големи планове. 
НАВИГАЦИЯ
Следващата ви дестинация отстои на едно докосване. Изберете между  Multimedia Navi Pro с 10-инчов дисплей 1 и Multimedia Navi със 7-инчов дисплей 1 . Просто мислете мащабно и стигнете където поискате.

1 Опиця. 
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ
Зареждайте телефона си без кабел 1 . Просто поставете телефона на обичайното място за съхранение и бъдете сигурни че ще сте винаги във връзка с приятелите си.

1 Опция. Може да изисква аксесоари за вашия телефон. 
ИНФОРАЗВЛЕЧЕНИЕ
Чувствайте се добре и спокойни. Сензорен екран, Apple CarPlay™ 1,3 и Android Auto™ 2,3 . Инфоразвлекателните системи 4 в новата Corsa-e ви осигуряват цялата свобода на комуникация и забавление, включително гласов контрол и Bluetooth ®5 аудио стрийминг.

Apple CarPlay™ и Apple Siri™ са регистрирани търговски марки на Apple Inc., регистриран в САЩ и други държави.
Android Auto™ е регистрирана търговска марка на Google Inc.
Съвместимостта и определени функционалности може да се различават в зависимост от типа на устройството и версията на операционната система. За да проверите съвместимостта на вашето устройство, вижте www.apple.com, или  www.android.com, или се свържете с вашия дилър на Opel.
4 Опции.
5 Bluetooth ® е регистрирана търговска марка на Bluetooth SIG inc. 
ВИНАГИ НАЛИЦЕ ЗА ВАС

Бъдете в безопасност на пътя с интелигентната гама от услуги – а също и когато се движите на електричество.

  • Спокойствие на духа: Почувствайте се сигурни с обаждане в аварийни ситуации, повреда и информация за автомобила.
  • Удобство: Използвайте мобилните или дистанционните функции (като откл./закл. на вратите). Нашите услуги специално за електрически автомобили: Дистанционна проверка на нивото на заряд на акумулатора и настройка на климатичната система, управление на заряда и обучение за електрическа мобилност!
  • Интелигентно шофиране: насладете се на спокойно шофиране с навигация на живо1 и управление на пътуването. 


1 Услугите Opel Connect се очакват от есента на 2019 година. Услугите може да изискват абонаментна такса и са обект на наличност и покритие на мобилната мрежа.

 
340 КМ ПРОБЕГ
Къде искате да отидете днес? Новата Corsa-e ви осигурява впечатляващите 340 км (по WLTP) пробег без зареждане. Перфектен за ежедневно ползване. Просто електрически. И просто страхотен. 
ЗАРЕЖДАНЕ
Бързо и лесно: Заредете батерията на своята Corsa-e до 80% само за 30 минути 1 . Насладете се на гъвкавата стратегия за зареждане на Opel, както за ежедневни, така и за дълги пътувания. Открийте повече тук.

1 На публични зарядни станции за прав ток DC (100 кВт). Отразява зареждане от нулево ниво. Времето за зареждане може да варира в зависимост от типа и мощността на зарядната станция, външната температура при зарядната точка и температурата на батерията. 
СПОРТЕН И РЕГЕНЕРАТИВЕН РЕЖИМ
Какъв е вашият стил на шофиране? Новата Corsa-e ви дава възможност да избирате: спортният режим усилва удоволствието, регенеративният увеличава пробега. Изборът е ваш. 
БЕЗШУМНО
Замърсяването включва и шума. Затова се насладете на безшумната нова Corsa-e. С тихия електрически мотор вие активно допринасяте за намаляване на емисиите на шум, а това прави шофирането по-комфортно. 
СТАРТИРАЙТЕ СЕГА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ
OPEL УСЛУГИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ
От зарядни възможности да мобилни услуги: Opel услуги за електрически автомобили предлага плавен и безгрижен старт в електрическата мобилност. 

АКСЕСОАРИ ЗА ВАШАТА НОВА CORSA.

Външен кит за купето
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ
Облицовки за огледалата
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ
Цветна рамка на логото
ПОКАЖЕТЕ ПОДРОБНОСТИ