Movano

НОВИЯТ OPEL MOVANO.

Срещнете се с новия Movano. 

С новия Movano, ние завършваме обновяването и електрификацията на цялата гама лекотоварни модели на Opel. Това е перфектна германска машина за всякакви транспортни цели, с повече специализирани варианти и солиден, но и стилен дизайн. С легендарната функционалност на Opel и авангардни системи за асистенция на водача, конструирана така че да постига максимална продуктивност и да има по-ниски експлоатационни разходи, сега той се предлага и с 100% електрическо задвижване с нулеви емисии. 

ТОВАРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

ЩЕ СВЪРШИ РАБОТАТА, ВСЕКИ ПЪТ. 

От каквото и да се нуждае вашият бизнес, Opel Movano е готов за работа. Конструиран с цел продуктивност и ефективност по отношение на разходите, Movano предлага това от което се нуждаете, с товарен капацитет от до 17 м3. Възможностите за тежки режими на работа означават че Movano може да превозва полезен товар с тегло до 2,1 тона, при общо тегло от 4,0 тона, продължавайки да осигурява изключителна стабилност и поведение на пътя.  Защитете товара си с изключителната функционалност на товарната зона в името на една сигурна и практична работна среда. 

ГЪВКАВОСТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.

ГАМА, СЪЗДАДЕНА ЗА БИЗНЕСА.

Няма два  еднакви бизнеса, както няма и две професии които да имат едни и същи изисквания. Гъвкавостта и многообразието от възможности на гамата на новия Opel Movano осигуряват всякакви дейности. Movano се предлага с четири дължини и три восочини. От фургон с единична, през фургон с двойна кабина, шаси-кабина и варианти с надстройка, конструирани за покриване на огромна гама от специални трансформации като самосвали със задно и странично разтоварване и кемпери. Какъвто и да е вашият бизнис, новият Opel Movano е идеално решение за най-тежките предизвикателства.  

АДАПТИВЕН ИНТЕРИОР.

РАБОТИ УПОРИТО И БЕЗКОМПРОМИСНО. 

Модерният функционален нов дизайн, който е ярък израз на възможностите на вашия бизнес, е допълнен с просторния интериор на новия Movano, който осигурява високо ниво на функционалност и комфорт на работната среда. Това е гъвкав мобилен офис, с авангардни възможности за свързаност като  OpelConnect. На предната седалка има място за трима човека, а във версията с двойна кабина, отзад могат да се разположат още четири. Където и да ви отведе професията, насладете се на спокойствие на духа с широката гама от системи за асистенция и безопасност на Opel Movano като Автоматична аварийна спирачка, Предупреждение за наличие на обект в сляпата зона на водача, Асистент за прикачния товар и предупреждение за напускане на лентата.

ЕФЕКТИВНОСТ С ДОКАЗАНО БЪДЕЩЕ.

ИНТЕЛИГЕНТЕН ХОД. 

Конкурентната ефективност на новия Movano е пренесена на ново ниво при дизеловото задвижване, на разположение е и напълно ново 100% електрическо задвижване. Надеждният и солиден 2,0-литров дизелов агрегат е конструиран с цел намаляване на оперативните разходи, с осигуряване на високо ниво на мощност и нисък разход на гориво и емисии на CO2. Сега имате възможност да разчитате на ползите и от изцяло електрическото задвижване. С мощен електрически мотор със 100 кВт и пробег от до xxx км, няма нужда да правите компромиси, когато става дума за практични възможности и конфигурация на товарното отделение. Ниски разходи за поддръжка с нулев разход на гориво и емисии на CO2, плюс финансова подкрепа при зарядните системи допълват представянето на новото Movano.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ДА БЪДЕТЕ ПЪРВИ. 

Регистрирайте се за да научите повече. За да разгледате отблизо новото Movano и за да научите повече за офертите или да се запишете първи за тестово шофиране, регистрирайте се за нашия бюлетин. Ще ви държим в течение.