Grandland

НОВИЯТ GRANDLAND.

Не съвсем типичният SUV.

С водещо за класа оборудване, иновативни технологии и широка гама от задвижвания, включително plug-in хибрид с  300 к.с. и двойно предаване e-AWD, както и напълно новия дързък и изчистен дизайн, който осигурява на Grandland осанка, която няма как да остане незабелязана. Можете да забравите за всичко, което знаете за SUV моделите. Просто защото Opel Grandland е всичко друго, но не и типичен. 

СТИЛ НА ВЪНШНОСТТА.

ДЪРЗЪК И ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН.

С нашия най-амбициозен дизайн до момента, новият Grandland комбинира дръзка естетика с прецизна германски инженерен опит за да създаде SUV, който не прилича на никой друг. А с изключителния Vizor в предната част на автомобила, Grandland не изглежда като типичен SUV

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН.

ИНОВАТИВЕН И ГОСТОПРИЕМЕН. 

Новият Grandland е оборудван с дигиталния Pure Panel, който не само функционира като сърцевина и система за контрол за автомобила, но също елиминира нежеланото разсейване, като поставя само най-важната информация. Той, в съчетание с новия интериорен дизайн на марката и носителите на множество награди ергономични активни предни седалки са уникална комбинация в този клас, което също прави Grandland един различен SUV.

ДВИГАТЕЛ.

ДИНАМИЧНИ И ИКОНОМИЧНИ. 

Новият Opel Grandland е не само дързък в своята външност - много време и усилия са отделени за постигане на динамиката му на пътя. От водещите за класа електрифицирани plug-in хибридни модели, до ефективните бензинови и дизелови двигатели, всеки може да притежава Grandland-а на своите мечти.

БЕЗОПАСНОСТ И ИНОВАЦИИ. 

ВНИМАТЕЛЕН И ПРЕМИСЛЕН. 

Отвъд намеренията за създаване на най-дръзкия SUV от своя вид, ние искахме да бъде и най-безопасният. С две от нашите водещи за класа иновативни решения, можете да сте сигурни, че сме постигнали това. С нашия нов асистент Active Drive Assist, включващ адаптивен круз контрол и позициониране в лентата за осигуряване на полуавтономно шофиране на магистрала, Grandland предлага по-спокойно пътуване от когато и да било. Нашата система с камера за нощно виждане Night Vision Camera подобрява видимостта на водача в тъмнината като разпознава пешеходци и животни на разстояние от до сто метра. 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ДА БЪДЕТЕ ПЪРВИ. 

Регистрирайте се за да чуете повече. Вижте отблизо новия Grandland и научете повече за офертите за тестово шофиране, регистрайте се и за бюлетина. Ние ще Ви информираме.