Skip To Content
Astra Sports Tourer

Новият Astra Sports Tourer

Повече от всичко от което се нуждаете. 

Opel Astra е дързък израз на инженерното изкуство в най-чист вид, а  функционалният Sports Tourer предлага интелигентни решения за вътрешното пространство. Изберете измежду plug-in хибридното задвижване и гамата от високоефективни бензинови и дизелови двигатели.  

Configure yours from february 2022

Външен дизайн

ДЪРЗЪК И ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН.

Дързък германски дизайн, който по перфектен начин балансира динамизма с функционалността, необходими за модерния начин на живот. От новия емблематичен Opel Vizor®, по цялото протежение на автомобила и до изчистените форми на задните LED светлини. Скулптурираните повърхности и прецизните линии дават на новата Astra Sports Tourer убедителна визия, която я отличава от останалите.

Удоволствие от шофирането

ЧИСТО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Насладете се на авангардната plug-in хибридна технология съчетаваща по прецизен начин бензинов двигател с електромотор и осигуряваща оптимален баланс между динамика и ефективност. Гама от бензинови турбо двигатели с ниско вътрешно триене и високоефективни дизелови агрегати, комбинирани с изключително плавно превключващи, прецизни трансмисии създават изключително отзивчив характер при шофиране. 

Интериорен дизайн

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА УСЕЩАНЕТО.

"Кокпитът" на новата Astra Sports Tourer премина през пълен дигитален детокс. Дисплеят Pure Panel по радикален начин представя данни за шофирането, като ви освобождава от разсейваща визуална информация. Невероятно комфортните, сертифицирани от AGR ергономични активни предни седалки1 са оборудвани в луксозна кожа алкантара или напа, и предлагат функции за масаж и вентилация.

 

1 Сертификатът е знак за качество, присъждан от независим тестови комитет, включващ експерти от различни медицински дисциплини. Допълнително оборудване за избрани нива.

Решения за багажното пространство

INTELLI-SPACE.

Opel Astra Sports Tourer предлага интелигентни решения благодарение на иновативната система Intelli-Space. Максималният обем от 1634 литра се допълва от приспособления като фиксиращи халки, мрежи за страничния товар, равен товарен под на две нива, разделена в пропорция 40/20/40 задна седалка с функция за лесно сгъване, ролково покривало на багажното пространство, подподови пространства за предмети и отварящ се без ръце заден капак. С опционалния теглич за прикачен товар можете допълнително да разширите възможностите за превоз. 

Технологии и иновации

АВАНГАРДНИ СИСТЕМИ ЗА АСИСТЕНЦИЯ.

Разчитайте на най-авангардните и интуитивни системи за асистенция на водача на Opel, като полуавтономните технологии Intelli-Drive 2.0, Intellilux® Pixel LED предни светлини и асистент за паркиране с 360° обзор Intelli-Vision.

Изчистен. дързък. по-добър от всякога

Поемете водещата роля, заповядайте зад волана и шофирайте по свой начин.