SKIP TO CONTENT
Astra

НОВАТА ASTRA.

Новият Opel Astra изразява дръзкия германски дизайн в най-чистата му форма. Влезте в нея и се насладете на следващото поколение напълно дигитален Pure Panel с широки екрани и интуитивно управление. Електрифицирана за първи път, с изключително ниски CO2 емесии, невероятно ефективната Astra се насочва към нова ера с аванградно plug-in хибридно задвижване и водещи за класа технологии. Казано просто, това е Astra, която просто очаква да бъде шофирана. 

 

Разход на енергия (комбиниран) 15,1-14,2 кВтч/100 км; CO2 емисии 0 г/км; Ел. пробег (комбиниран) 66 км до 73 км (в зависимост от нивото на оборудване).***

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

УБЕДИТЕЛНА ДИНАМИКА.

Бъдете готови да виждате и да бъдете забелязвани, с дръзкия прогресивен германски дизайн, включващ поразяващия Vizor. С изострени и ярко изразени форми, той изглежда по начин, който ще накара другите незабавно да забележат мускулестия силует. Не е ли време да да шофирате автомобил, който наистина желаете, а не просто този, който се налага? Това е новият Opel Astra.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН.

В ОСНОВАТА НА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ.

Насладете се на новия свят на следващото поколение интериорен дизайн и иновации. В новата Astra ще откриете дигиталния, изчистен от ненужното, ергономичен Pure Panel, който поднася информацията на водача като никога досега. Насладете се на ергономичните спортни седалки с анатомично оптимизирана конструкция1, луксозна тапицерия от Алкантара или кожа Напа, функции за вентилация и масаж. Заобиколете се с пространство, технологии и безпроблемен комфорт, благодарение на най-модерните системи за свързаност. 

 

1Сертифицирани от Дружеството за здрави гърбове (AGR). Този сертификат е знак за качество, присъждан от независим тестови комитет, съставен от експерти от различни медицински дисциплини. 

УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО.

КОМПАКТЕН АВТОМОБИЛ. СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ. 

Това не е просто новата Astra. Това е напълно нов начин на шофиране. Насладете се на авангардната plug-in хибридна технология, при която бензиновият двигател с директно впръскване  е интегриран, за да осигури оптимален баланс между ефективност и динамика. Предлага се също версия с бензинов и дизелов турбо агрегат, с шестстепенна механична или осемстепенна автоматична трансмисия. Прецизните, базирани на радарна, високотехнологична система за безопасност и асистенция на водача, с полуавтономна технология за шофиране добавят към  удоволствието от шофирането на новата Astra.

ПРОЕКТИРАНЕ И ИНОВАЦИИ.

ГЕРМАНСКИ ИНЖЕНЕРЕН ОПИТ В НАЙ-ЧИСТА ФОРМА. 

Зад прогресивната дизайнерска философия на Astra се крие безкомпромисно прецизният германски инженерен опит и производствени традиции, гарантиращи че Astra ще се представя по същия блестящ начин, по който изглежда. Авангардни системи за контрол и безопасност, включващи най-новите предни светлини Intellilux LED Pixel, камерата Intelli-Vision 360° за улеснено паркиране и високотехнология Head-Up дисплей дават изцяло ново разбиране на познатите очаквания как един автомобил от компактния клас може да се управлява и представя.  

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ДА БЪДЕТЕ ПЪРВИ. 

Време е да се насладите на дръзкия и изчистен начин на шофиране, създаден на базата на неповторимия германски инженерен опит. Автомобил, който ще поискате, не просто от който се нуждате. Новото поколение Opel Astra. Останете на линия и се абонирайте, за да научите повече.