Opel Иновации – Страст за иновации
Изживейте Opel – Иновации

Връзка човек-машина и инфоразвлекателни системи

Открийте множество начини да извлечете ползи от нашия иновативен дух

Заповядайте в един свят от нови решения
Изживейте Opel - Дизайн

Дизайн

Всеки печели от това че формата и функцията се комбинират по перфектен начин.

Изследвайте новия дизайнерски език
Изживейте Opel – Устойчиво развитие

Устойчиво развитие

Технологии които защитават околната среда и спестяват гориво.

Как можем да намалим въглеродния отпечатък?

СТРАСТ ЗА ИНОВАЦИИ.

Защото всички ние искаме по-добър живот. Всеки ден се фокусираме за това да направим пътуването по-ефективно, по-комфортно и по-приятно. Използваме целия си експертен опит за създаване на достъпни технологии за повече сигурност и динамика. Намираме гъвкави решения за вашите нужди при шофиране и ги правим атрактивни и вълнуващи.

Enlarge

Гъвкавост

Това е начинът по който креативността се среща с ежедневните нужди. С осигуряване на практични решения. Например, седалки които се сгъват така че осигуряват повече място за големи товари, подове които могат да бъдат снижени за да осигурят още повече място и много други решения които адаптират автомобила към променящите се условия.


Enlarge

Комфорт и удобство

Не пестим сили да направим вашата мобилност по-лесна и комфортна. От друга страна, ние въвеждаме революционни решения като окачени отзад задни врати, които облекчават достъпа до задната част на Meriva. Или пък осигурявайки комфорт от най-високо ниво като най-добрите ергономични седалки в компактния клас.


Enlarge

Безопасност

Активна и пасивна, отвън и отвътре, през деня и през нощта, за водача и за пешеходеца. Откъдето и да погледнете ние сме отдадени на създаването на технологии които увеличават безопасността, за вас, вашите пътници и света около вас.


Enlarge

Динамика на пътя

Шофирането е удоволствие. Това е нашата вяра. И ние непрекъснато намираме нови начини да се насладим на всеки километър от пътя – убедени зад волана и винаги контролиращи автомобила независимо от пътните обстоятелства.


Enlarge

Пионерни технологии

Когато става дума за нови мобилни концепции няма да ни откриете седейки отзад и чакайки да видим откъде духа вятърът. Ние не следваме тенденции, ние ги създаваме. И даваме насоки като създаването на първия в Европа електрически автомобил, който не изисква компромиси – Opel Ampera – или HydroGen4, автомобил с горивна клетка и нулеви емисии.


Opel Иновации – Важни събития

Важни събития

Opel е марка пионер още от създаването си. Това което ни прави специални не е просто желанието да бъдем изобретателни, а начинът по който правим своите иновации достъпни до всички.