Opel Innovation - Flexibility
Opel Innovation - AGR

Отнемете напрежението от гърба си с AGR

Открийте как ергономичните спортни седалки са сред най-добрите в индустрията.

Повече комфорт със сертификат от AGR
Opel Иновации - Opel Eye

Вашият ко-пилот: Opel Eye

Открийте последните успехи в областта на автомобилната визия и светлините с камерата Opel Eye.

Движете се по-сигурно със Opel Eye
Opel Иновации - FlexRide

Адаптирайте се към всички условия с FlexRide

Електронната ходова част FlexRide реагира моментално на променящите се условия и се адаптира към вашия стил на шофиране.

Насладете са на по-добрата динамика на пътя

ГЪВКАВОСТ.

Вместо да ограничавате своите възможности ние ви позволяваме да отворите нов свят от възможности. Познаването на вашите нужди и желания ни помага да отворим нови пътища към това да направим автомобилите си по-функционални от когато и да било.

Enlarge

FlexDoors® - подобрен достъп до интериора

Уникалните врати със задно окачване на Meriva правят по-лесен достъпа до и от автомобила към задните седалки. FlexDoors® осигуряват страхотна безопасност, особено за млади семейства. Родителите могат да достигат по-лесно задните седалки и за поставят коланите на децата си, а децата могат лесно да бъдат водени от и към автомобила.


Opel Innovation - FlexFix®

FlexFix® - Лесен транспорт на велосипеди

Понякога искате да шофирате автомобила и велосипеда си в един и същи ден. Обаче не необходимо да монтирате багажник всеки път. Затова нямате проблеми с носещата система FlexFix®.

 

Системата FlexFix® просто се плъзга от бронята, така че не отнема място в багажника. Тя поема два велосипеда с рамки от 18 до 28 инча и понеже е ниска лесно се товари.


Enlarge

FlexSpace® - Брилянтна организация на седалките

Системата от седалки FlexSpace® представена за първи път в Meriva е доразвита: Тя изисква дори още по-малко усилия за преместване на седалките в различни положения или сгъването им. Брилянтно интелигентната система лесно трансформира вашата Meriva от автомобил с пет в такъв с четири, три и дори две места – без изваждане на седалки!


Enlarge

Седалки като в салон

Седалките като в салон подобряват пространството и лукса в Opel Zafira Tourer като позволяват вторият ред от три седалки да бъде лесно променен в две с изключителен комфорт като в салон. Резултатът е просторна и луксозна атмосфера.


Enlarge

FlexRail® - гений в организацията

Централната конзола FlexRail® превръща пространството между предните седалки във вариативна система за съхранение. Плъзгащите се и разменяеми елементи ви осигуряват изобилие от място за ежедневните нужди.


Enlarge

решения за съхранение на предмети

Ние непрекъснато разработваме нови решения за да осигурим възможност за съхранение и организиране на нещата ви. Например, новата Meriva има до 30 места за съхранение на най-използваните предмети. С лесен достъп, гъвкавите и полезно организирани пространства са базирани на отговорите на стотици клиенти които дефинират най-често носените неща в автомобилите. Местата за съхранение включват джобове на вратите с капацитет за 1.5-литрови бутилки, място за съхранение под седалката на водача и революционната конзолна система FlexRail®.


Enlarge

Flex Floor – Съхранението на предмети става лесно

Flex Floor лесно се адаптира към вашите транспортни нужди. Когато е в централно положение, надеждният панел Flex Floor и сгъващите се задни седалки осигуряват напълно плосък под в автомобила. Панелът може да бъде снижен за максимална височина на товарене или повдигнат до нивото на прага за по-лесно товарене или разтоварване.


Enlarge

FlexFold – Пространство с натискане на бутон

Искате ли да сгънете задните седалки като сте застанали зад задната врата? Просто натиснете превключвателите FlexFold и вашият товарен обем се увеличава от 500 на 1550 литра. Просто и практично решение, което е първо в Astra Sports Tourer.


Покривало за лесен достъп – Натиснете и тръгвайте

Едно просто докосване е всичко което е нужно за да преместите покривалото Easy Access Cover и да достигнете до нещата лесно и бързо. За да затворите покривалото, просто издърпайте и то ще се върне в изходна позиция.