Opel дизайн – Вътрешен дизайн
Opel външен дизайн – Нов стилистичен език

Нов стилистичен език

Вижте ползите за вас от съчетанието на емоциите и технологиите.

Запознайте се с външния дизайн на Opel
Opel – Ергономия и инфоразвлекателни системи

Ергономия и инфоразвлекателни системи

Екранът и най-важните функции на вашия смартфон на сензорния екран на автомобила.

Автомобилът среща смартфона

КРАСОТАТА ИДВА ОТВЪТРЕ.

Колкото и красива да е външността на един автомобил, като водач вие го виждате преди всичко отвътре, тъй като прекарвате дълги часове зад волана. Затова всичко в интериора трябва да бъде както трябва – именно тук е мястото, където наистина можете да оцените по достойнство качеството на дизайна, материалите и оборудването.

Enlarge

Емблематичните форми на интериора

Много от ярките елементи във външния дизайн могат да се открият в различна интерпретация и във вътрешното пространство – формите на крилото и острието например са използвани като леко заоблени контури, които създават усещане за защита и комфорт, добавяйки чувство за изключителен простор.


Enlarge

Качествени материали за вашия комфорт

Вътрешното пространство на всеки Opel е изключително специално място. Ние обръщаме особено внимание на усещането при докосване на всеки елемент от интериора. Всички материи в него работят съвместно за създаване на хармонично впечатление и чувство за уют за вас и вашите пътници. Всичко, до което се докосвате е рафинирано и излъчва усещане за съвършенство.

Качеството на материалите личи в детайли като релефните, меки на пипане повърхности, декоративните панели с фина текстура, качеството на декорациите, хромираните елементи и чувството за прецизност в контролните прибори и бутони. Специалните нанотехнологични покрития правят текстилните материи водоотблъскващи и устойчиви на петна без да нарушават „дишащите” им свойства.


Enlarge

Ергономично арматурно табло

Влезте в кой дае модел на Opel и веднага ще се почувствате господар на ситуацията без да се лишавате от комфорта и усещането за пълна липса на напрежение. Седалките осигуряват превъзходна опора благодарение на възможностите за индивидуална настройка без конкуренция. Контролните уреди са с ясни показания, а приборите за управление са разположени на оптималните за водача места. Централната конзола е леко обърната към водача, осигурявайки му още по-добра видимост и достъп до управлението. Всичко е на своето място, а практичните възможности за съхранение на вещи разрешават ежедневните нужди по най-лесния възможен начин.